עוגת פירמידת טירמיסו
כולם מכירים את קינוח הטירמיסו כשהוא מגיע בתבנית גדולה, אבל ראיתם פעם פירמידת טירמיסו? אינס ינאי מלמדת איך להכין טירמיסו קצת אחר, שירשים את כל האורחים
כולם מכירים את קינוח הטירמיסו כשהוא מגיע בתבנית גדולה, אבל ראיתם פעם פירמידת טירמיסו? אינס ינאי מלמדת איך להכין טירמיסו קצת אחר, שירשים את כל האורחים
- אינס ינאי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 201.0 קק״ל 2411.8 קק״לפחמימות 2.4 גרם 28.5 גרםשומן 19.8 גרם 237.9 גרםנתרן 21.3 מ״ג 255.5 מ״גחלבון 3.0 גרם 35.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.6 גרםשומן רווי 12.3 גרם 147.4 גרםכולסטרול 122.5 מ״ג 1469.6 מ״גסידן 42.6 מ״ג 511.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 71.7 מ״ג 859.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 201.0 קק״ל 2411.8 קק״לפחמימות 2.4 גרם 28.5 גרםשומן 19.8 גרם 237.9 גרםנתרן 21.3 מ״ג 255.5 מ״גחלבון 3.0 גרם 35.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.6 גרםשומן רווי 12.3 גרם 147.4 גרםכולסטרול 122.5 מ״ג 1469.6 מ״גסידן 42.6 מ״ג 511.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 71.7 מ״ג 859.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 201 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
הטירמיסו
-
4 חלמונים L
-
300 גרם גבינת מסקרפונה
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות קפה נמס
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
-
1 כף ברנדי
-
2 חבילות בישקוטים
-
1/4 כוס אבקת קקאו
- ממלאים סיר במעט מים ומביאים לרתיחה. מניחים מעליו קערה עמידה בחום, כך שלא תגע במים. שמים בתוכה את את החלמונים והסוכר ומקציפים בעזרת מטרפה במשך כ- 6 דקות.
- מורידים בזהירות את הקערה מהסיר. מוסיפים את המסקרפונה וטורפים היטב.
- בקערת המיקסר מקציפים עם וו הקצפה את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מקפלים בעדינות לתוך תערובת החלמונים. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומכניסים למקרר.
- על על מגש רחב מניחים ניילון נצמד. מכינים קפה: מערבבים בקערה את המים והקפה המגורען. מוסיפים את הברנדי ומערבבים. טובלים את הבישקוטי בקפה ומניחים שורה של 12 בישקוטי צמודים אחד לשני. מעליהם בצורה אנכית מניחים עוד שורה של 12 בישקוטי שחופפים לאלו בשורה למטה. מכסים בעוד יריעה של ניילון נצמד ומעבירים לארבע שעות למקרר.
- לאחר הקירור מסירים את הניילון הנצמד העליון, מפזרים קקאו וממלאים בקרם. (ניתן להשאיר מעט קרם לעיטור העוגה).
- מגלגלים בזהירות את הבישקוטי לצורת רולדה בעזרת הניילון הנצמד התחתון. מסירים בזהירות את הניילון, מעבירים לתבנית הגשה ומפזרים שוב קקאו.
- ממלאים סיר במעט מים ומביאים לרתיחה. מניחים מעליו קערה עמידה בחום, כך שלא תגע במים. שמים בתוכה את את החלמונים והסוכר ומקציפים בעזרת מטרפה במשך כ- 6 דקות.
- מורידים בזהירות את הקערה מהסיר. מוסיפים את המסקרפונה וטורפים היטב.
- בקערת המיקסר מקציפים עם וו הקצפה את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מקפלים בעדינות לתוך תערובת החלמונים. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומכניסים למקרר.
- על על מגש רחב מניחים ניילון נצמד. מכינים קפה: מערבבים בקערה את המים והקפה המגורען. מוסיפים את הברנדי ומערבבים. טובלים את הבישקוטי בקפה ומניחים שורה של 12 בישקוטי צמודים אחד לשני. מעליהם בצורה אנכית מניחים עוד שורה של 12 בישקוטי שחופפים לאלו בשורה למטה. מכסים בעוד יריעה של ניילון נצמד ומעבירים לארבע שעות למקרר.
- לאחר הקירור מסירים את הניילון הנצמד העליון, מפזרים קקאו וממלאים בקרם. (ניתן להשאיר מעט קרם לעיטור העוגה).
- מגלגלים בזהירות את הבישקוטי לצורת רולדה בעזרת הניילון הנצמד התחתון. מסירים בזהירות את הניילון, מעבירים לתבנית הגשה ומפזרים שוב קקאו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן