עוגת סופלה שוקולד ומוס חלבה ללא סוכר

עוגת סופלה שוקולד ומוס חלבה ללא סוכר וללא גלוטן זו עוגה חגיגית, מרשימה וטעימה שמתאימה גם לסוכרתיים, וגם כקינוח כשר לפסח, שפשוט להכין לבד
עוגת סופלה שוקולד ומוס חלבה ללא סוכר וללא גלוטן זו עוגה חגיגית, מרשימה וטעימה שמתאימה גם לסוכרתיים, וגם כקינוח כשר לפסח, שפשוט להכין לבד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    237 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3276.7 קק״ל 3276.7 קק״ל
    פחמימות 236.5 גרם 236.5 גרם
    שומן 231.3 גרם 231.3 גרם
    נתרן 556.9 מ״ג 556.9 מ״ג
    חלבון 68.0 גרם 68.0 גרם
    סיבים תזונתיים 24.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 136.8 גרם 136.8 גרם
    כולסטרול 1851.3 מ״ג 1851.3 מ״ג
    סידן 462.9 מ״ג 462.9 מ״ג
    ברזל 27.6 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 2736.7 מ״ג 2736.7 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    237 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3276.7 קק״ל 3276.7 קק״ל
    פחמימות 236.5 גרם 236.5 גרם
    שומן 231.3 גרם 231.3 גרם
    נתרן 556.9 מ״ג 556.9 מ״ג
    חלבון 68.0 גרם 68.0 גרם
    סיבים תזונתיים 24.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 136.8 גרם 136.8 גרם
    כולסטרול 1851.3 מ״ג 1851.3 מ״ג
    סידן 462.9 מ״ג 462.9 מ״ג
    ברזל 27.6 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 2736.7 מ״ג 2736.7 מ״ג
    אבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור

אם מישהו מצליח לזהות שזו עוגה ללא סוכר – אני פורשת. למרות שהעוגה מאוד עשירה בשוקולד, אנחנו עדיין חוסכים פה הרבה קלוריות בהחלפת הסוכר בתחליף סוכר (בלי להתפשר על התוצאה). וחוץ מזה, מגיע לנו להתפנק!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגת סופלה שוקולד

מוס חלבה

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים עוגת סופלה שוקולד, אופים ומצננים: במיקרוגל ממיסים שוקולד, חמאה ושמנת מתוקה. מצננים מעט.
  2. במיקסר מקציפים ביצים במהירות מקסימלית 7-5 דקות לקציפה בהירה וסמיכה. מוסיפים תחליף סוכר וסילאן ומקציפים עוד דקה לאיחוד. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד.
  3. משטחים בתבנית משומנת ואופים ב-160 מעלות במשך 40-35 דקות, עד שהעוגה תפוחה ויציבה למגע, ומעט רוטטת במרכז. מצננים (כשהעוגה מתקררת היא נסדקת ושוקעת במרכז - וזו בדיוק הכוונה).
  4. מכינים מוס חלבה. ממלאים ומקררים: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה ותחליף סוכר לקצפת יציבה. מקפלים פנימה פירורי חלבה. משטחים את המוס בשקע העוגה. מעבירים למקרר ל-4 שעות (או שעה במקפיא).
  5. מקשטים ומגישים: לפני ההגשה מפזרים חלבה על העוגה, לקישוט. מעבירים סכין בהיקף, בין העוגה לתבנית, לשחרור העוגה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים (טובלים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך) ומגישים.

הערות

  • חשוב להקציף את הביצים כשהן בטמפרטורת החדר, כדי לקבל נפח מקסימלי (ועוגה גבוהה, בהתאמה).
  • משתמשים בשוקולד מריר ללא סוכר, בסילאן טבעי ללא תוספת סוכר וחלבה ללא סוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת סופלה שוקולד ומוס חלבה ללא סוכר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות