עוגת סולת ותפוזים פרווה בקלי קלות

איך מכינים קינוח טעים שהוא גם פרווה וגם עסיסי? לישראל אהרוני המתכון המושלם - עוגת סולת ותפוזים שמתאימה במיוחד לאירוח חורפי
איך מכינים קינוח טעים שהוא גם פרווה וגם עסיסי? לישראל אהרוני המתכון המושלם - עוגת סולת ותפוזים שמתאימה במיוחד לאירוח חורפי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    387 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4062.6 קק״ל 4062.6 קק״ל
    פחמימות 386.8 גרם 386.8 גרם
    שומן 240.7 גרם 240.7 גרם
    נתרן 2010.9 מ״ג 2010.9 מ״ג
    חלבון 87.7 גרם 87.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 25.2 גרם 25.2 גרם
    כולסטרול 1522.8 מ״ג 1522.8 מ״ג
    סידן 433.7 מ״ג 433.7 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 1115.4 מ״ג 1115.4 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    387 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4062.6 קק״ל 4062.6 קק״ל
    פחמימות 386.8 גרם 386.8 גרם
    שומן 240.7 גרם 240.7 גרם
    נתרן 2010.9 מ״ג 2010.9 מ״ג
    חלבון 87.7 גרם 87.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 25.2 גרם 25.2 גרם
    כולסטרול 1522.8 מ״ג 1522.8 מ״ג
    סידן 433.7 מ״ג 433.7 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 1115.4 מ״ג 1115.4 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוזים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


סירופ

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים את הביצים והסוכר לקציפה בהירה ותפוחה.
  2. מוסיפים את השמן ומעבדים במהירות בינונית.
  3. מוסיפים מיץ תפוזים וגרידת תפוז ומעבדים.
  4. מוסיפים סולת, שקדים טחונים, קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית סיליקון במעט שמן.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
  7. מכינים סירופ: שמים את כל מצרכי הסירופ בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים 5 דקות עד שהסירופ מצטמצם מעט.
  8. יוצקים את הסירופ על העוגה ומצננים מעט.
  9. לפני ההגשה, מפזרים מעט פיסטוק קצוץ ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת סולת ותפוזים פרווה בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות