עוגת סברינה בטעם של פעם

עוגת סברינה חגיגית ומיוחדת עם זילופי קצפת, ריבת תות וסירופ שמותיר אותה רכה ועסיסית. הקינוח הכי נוסטלגי במטבח שלכם
עוגת סברינה חגיגית ומיוחדת עם זילופי קצפת, ריבת תות וסירופ שמותיר אותה רכה ועסיסית. הקינוח הכי נוסטלגי במטבח שלכם
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    70 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.5 קק״ל 3884.8 קק״ל
    פחמימות 70.4 גרם 703.8 גרם
    שומן 7.1 גרם 71.2 גרם
    נתרן 69.1 מ״ג 691.4 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 84.1 מ״ג 841.4 מ״ג
    סידן 44.4 מ״ג 444.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 541.1 מ״ג 5411.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    70 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.5 קק״ל 3884.8 קק״ל
    פחמימות 70.4 גרם 703.8 גרם
    שומן 7.1 גרם 71.2 גרם
    נתרן 69.1 מ״ג 691.4 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 84.1 מ״ג 841.4 מ״ג
    סידן 44.4 מ״ג 444.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 541.1 מ״ג 5411.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בלילה

סירופ

ציפוי

קצפת

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
  2. מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
  3. מרתיחים את המים.
  4. במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הווניל. כשהקרם יציב מוסיפים את החלמונים, אחד אחרי השני, השמנת, השמן והקמח.
  5. מעבירים את תערובת העוגה לתבנית ואופים במשך 35-45 דקות, או עד שהעוגה זהובה וקיסם המוחדר לאמצע העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  6. מכינים את הסירופ: מחממים ביחד את הסוכר, המים, הלימון והרום עד שהסוכר נמס.
  7. כשהעוגה מוכנה שופכים את הסירופ באופן שווה על כל העוגה. חשוב להרטיב את כל העוגה כדי שתהיה עסיסית.
  8. כשהעוגה קרה מורחים עליה את מעדן הפרי.
  9. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד ליצירת קצפת יציבה.
  10. מוסיפים את הריבה ומערבבים מעט.
  11. מעבירים לשק זילוף.
  12. מזלפים את הקצפת על העוגה, מעטרים באבקת נוצצים, תותים חתוכים או כל קישוט אחר שאוהבים. אם אין תותים אפשר לעטר בדובדבנים.

הערות

  • לא חובה להשתמש בריבת התות בקצפת, הוא פשוט מוסיף טעם וצבע ורוד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת סברינה בטעם של פעם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות