עוגת מרציפן בחושה עם שקדים
אוהבים מרציפן? קבלו מתכון של עוגת מרציפן בחושה עם שקדים - עוגה פשוטה להכנה בניחוח תפוז, עם מרציפן שקדים וגם קישוט של שקדים פרוסים
אוהבים מרציפן? קבלו מתכון של עוגת מרציפן בחושה עם שקדים - עוגה פשוטה להכנה בניחוח תפוז, עם מרציפן שקדים וגם קישוט של שקדים פרוסים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3243.8 קק״ל 3243.8 קק״לפחמימות 236.2 גרם 236.2 גרםשומן 206.7 גרם 206.7 גרםנתרן 1076.0 מ״ג 1076.0 מ״גחלבון 61.7 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 13.4 גרם 13.4 גרםשומן רווי 113.0 גרם 113.0 גרםכולסטרול 1699.0 מ״ג 1699.0 מ״גסידן 724.3 מ״ג 724.3 מ״גברזל 11.2 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 1385.8 מ״ג 1385.8 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
פחמימות236 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3243.8 קק״ל 3243.8 קק״לפחמימות 236.2 גרם 236.2 גרםשומן 206.7 גרם 206.7 גרםנתרן 1076.0 מ״ג 1076.0 מ״גחלבון 61.7 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 13.4 גרם 13.4 גרםשומן רווי 113.0 גרם 113.0 גרםכולסטרול 1699.0 מ״ג 1699.0 מ״גסידן 724.3 מ״ג 724.3 מ״גברזל 11.2 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 1385.8 מ״ג 1385.8 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 3244 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
200 גרם חמאה
-
1/2 כפית גרידת תפוז
-
200 גרם מרציפן
-
5 ביצים L
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
תוספת
-
1/4כוס או 30 גרם שקדים פרוסים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר וקליפת תפוז במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית.
- חותכים את המרציפן לקוביות, מוסיפים לתערובת החמאה ומעבדים 2-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים תבנית בתרסיס שמן ומפזרים בתחתית שקדים פרוסים. משטחים בעדינות מעל השקדים את התערובת.
- אופים כ-50 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מצננים ומגישים. שומרים מכוסה בטמפ’ החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר וקליפת תפוז במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית.
- חותכים את המרציפן לקוביות, מוסיפים לתערובת החמאה ומעבדים 2-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים תבנית בתרסיס שמן ומפזרים בתחתית שקדים פרוסים. משטחים בעדינות מעל השקדים את התערובת.
- אופים כ-50 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מצננים ומגישים. שומרים מכוסה בטמפ’ החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן