עוגת מרציפן בחושה עם שקדים

אוהבים מרציפן? קבלו מתכון של עוגת מרציפן בחושה עם שקדים - עוגה פשוטה להכנה בניחוח תפוז, עם מרציפן שקדים וגם קישוט של שקדים פרוסים
אוהבים מרציפן? קבלו מתכון של עוגת מרציפן בחושה עם שקדים - עוגה פשוטה להכנה בניחוח תפוז, עם מרציפן שקדים וגם קישוט של שקדים פרוסים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    236 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3243.8 קק״ל 3243.8 קק״ל
    פחמימות 236.2 גרם 236.2 גרם
    שומן 206.7 גרם 206.7 גרם
    נתרן 1076.0 מ״ג 1076.0 מ״ג
    חלבון 61.7 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 113.0 גרם 113.0 גרם
    כולסטרול 1699.0 מ״ג 1699.0 מ״ג
    סידן 724.3 מ״ג 724.3 מ״ג
    ברזל 11.2 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 1385.8 מ״ג 1385.8 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    236 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3243.8 קק״ל 3243.8 קק״ל
    פחמימות 236.2 גרם 236.2 גרם
    שומן 206.7 גרם 206.7 גרם
    נתרן 1076.0 מ״ג 1076.0 מ״ג
    חלבון 61.7 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 13.4 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 113.0 גרם 113.0 גרם
    כולסטרול 1699.0 מ״ג 1699.0 מ״ג
    סידן 724.3 מ״ג 724.3 מ״ג
    ברזל 11.2 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 1385.8 מ״ג 1385.8 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

תוספת

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר וקליפת תפוז במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית.
  3. חותכים את המרציפן לקוביות, מוסיפים לתערובת החמאה ומעבדים 2-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  5. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. משמנים תבנית בתרסיס שמן ומפזרים בתחתית שקדים פרוסים. משטחים בעדינות מעל השקדים את התערובת.
  7. אופים כ-50 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מצננים ומגישים. שומרים מכוסה בטמפ’ החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מרציפן בחושה עם שקדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות