עוגת לב גבינה ממולאת בלב נוגט
עוגת לב גבינה ממולאת בלב נוגט זו עוגת גבינה אפויה מיוחדת במינה עם תוספת טעם אגוזי של נוגט ובצורת לב. מתאימה גם בתור קינוח שבועות
עוגת לב גבינה ממולאת בלב נוגט זו עוגת גבינה אפויה מיוחדת במינה עם תוספת טעם אגוזי של נוגט ובצורת לב. מתאימה גם בתור קינוח שבועות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 512.3 קק״ל 4098.1 קק״לפחמימות 19.6 גרם 156.9 גרםשומן 43.8 גרם 350.1 גרםנתרן 1113.8 מ״ג 8910.4 מ״גחלבון 10.6 גרם 84.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 22.9 גרם 183.1 גרםכולסטרול 191.4 מ״ג 1531.4 מ״גסידן 101.9 מ״ג 815.5 מ״גברזל 1.8 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 698.6 מ״ג 5589.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 12.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל 55 דק׳
-
פחמימות20 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 512.3 קק״ל 4098.1 קק״לפחמימות 19.6 גרם 156.9 גרםשומן 43.8 גרם 350.1 גרםנתרן 1113.8 מ״ג 8910.4 מ״גחלבון 10.6 גרם 84.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 22.9 גרם 183.1 גרםכולסטרול 191.4 מ״ג 1531.4 מ״גסידן 101.9 מ״ג 815.5 מ״גברזל 1.8 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 698.6 מ״ג 5589.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 12.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 512 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
150 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאה
מלית גבינה
-
500 גרם גבינת שמנת 30%
-
3 ביצים L
-
2 כפות קורנפלור
-
1גביע או 200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- בקערה טורפים בעדינות (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, וניל וביצים. מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לתערובת חלקה.
- מרכיבים ואופים: מערבבים אבקת נוגט ושמן לקבלת ממרח.
- יוצקים ממלית הגבינה לכל תבנית, רק עד מחצית מגובה הדפנות. מניחים כפית גדושה של נוגט במרכז, ומכסים ביתרת מלית הגבינה (עד שלושת רבעי מגובה הדפנות).
- אופים 35-30 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים לחלוטין (מקפיאים 30 דקות לחילוץ קל אם אפיתם בסיליקון).
- מגישים: מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מפזרים בנדיבות אבקת נוגט מעל כל עוגה ומגישים בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- בקערה טורפים בעדינות (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, וניל וביצים. מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לתערובת חלקה.
- מרכיבים ואופים: מערבבים אבקת נוגט ושמן לקבלת ממרח.
- יוצקים ממלית הגבינה לכל תבנית, רק עד מחצית מגובה הדפנות. מניחים כפית גדושה של נוגט במרכז, ומכסים ביתרת מלית הגבינה (עד שלושת רבעי מגובה הדפנות).
- אופים 35-30 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים לחלוטין (מקפיאים 30 דקות לחילוץ קל אם אפיתם בסיליקון).
- מגישים: מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מפזרים בנדיבות אבקת נוגט מעל כל עוגה ומגישים בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.
הערות
- הכמויות מספיקות ל-8 תבניות לבבות סיליקון או רינג מתכת בקוטר 6 ס"מ.
הערות
- הכמויות מספיקות ל-8 תבניות לבבות סיליקון או רינג מתכת בקוטר 6 ס"מ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן