עוגת יום נישואין

קבלו מתכון מעולה של עוגת יום נישואין מרשימה ומיוחדת במינה, שמכינים בקלות ומעטרים בתמונה מודפסת על נייר אכיל וקישוטים יפהפיים נוספים
קבלו מתכון מעולה של עוגת יום נישואין מרשימה ומיוחדת במינה, שמכינים בקלות ומעטרים בתמונה מודפסת על נייר אכיל וקישוטים יפהפיים נוספים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    224 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1581.6 קק״ל 1581.6 קק״ל
    פחמימות 224.3 גרם 224.3 גרם
    שומן 51.6 גרם 51.6 גרם
    נתרן 440.3 מ״ג 440.3 מ״ג
    חלבון 46.2 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 1322.8 מ״ג 1322.8 מ״ג
    סידן 177.9 מ״ג 177.9 מ״ג
    ברזל 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 478.1 מ״ג 478.1 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    224 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1581.6 קק״ל 1581.6 קק״ל
    פחמימות 224.3 גרם 224.3 גרם
    שומן 51.6 גרם 51.6 גרם
    נתרן 440.3 מ״ג 440.3 מ״ג
    חלבון 46.2 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 1322.8 מ״ג 1322.8 מ״ג
    סידן 177.9 מ״ג 177.9 מ״ג
    ברזל 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 478.1 מ״ג 478.1 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מסיבת רווקות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מפרידים ביצים. ממיסים חמאה. במיקסר מקציפים חלמונים ו-2 כפות סוכר.
  2. בקערת מיקסר נפרדת מקציפים חלבונים ומוסיפים את 1/2 כוס הסוכר בהדרגה לקבלת קצף רך ויציב.
  3. מקפלים יחד את שתי התערובות המוקצפות. מנפים מעל קמח וקורנפלור ומקפלים.
  4. מוסיפים חמאה מומסת ומקפלים פנימה. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהעוגה זהובה וקפיצית למגע.
  5. מקשטים את העוגה המוכנה: מניחים את העוגה על בסיס הקרטון ומיישרים את חלקה העליון בסכין. מורחים את כל פני העוגה בריבה מדוללת. לשים את המרציפן לריכוך. מרדדים לעובי 1/2 ס”מ על משטח מקומח במעט קורנפלור. מגלגלים את המרציפן על מערוך ומעבירים מעל העוגה. מהדקים לעוגה ומצמידים לדפנות. חותכים את העודפים.
  6. קושרים סרט כסף מסביב לעוגה. מברישים את פניה במים, מפרידים את הציור מהשקף ומניחים על העוגה. מפזרים מעט נצנצים אכילים ומסיימים בעלי כותרת של וורדים.

הערות

  • לציפוי וקישוט העוגה תצטרכו: תחתית קרטון מוכספת לבסיס, סרט כסף רחב לקשירה מסביב לעוגה, 5 וורדים אדומים טבעיים לא מרוססים, תמונה מודפסת על דף אכיל, מים (להברשת המרציפן), נצנצים אכילים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת יום נישואין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות