עוגת טירמיסו קפואה לימי הקיץ החמים

אם גם אתם תמיד מחפשים עוגות גלידה צוננות לעונה החמה, אתם חייבים להכין את העוגה הזו - עוגת טירמיסו קפואה עם קרם מסקרפונה ועוגיות בישקוטי
אם גם אתם תמיד מחפשים עוגות גלידה צוננות לעונה החמה, אתם חייבים להכין את העוגה הזו - עוגת טירמיסו קפואה עם קרם מסקרפונה ועוגיות בישקוטי
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1452.6 קק״ל 1452.6 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 32.5 גרם
    שומן 118.8 גרם 118.8 גרם
    נתרן 411.8 מ״ג 411.8 מ״ג
    חלבון 36.6 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 73.3 גרם 73.3 גרם
    כולסטרול 1062.9 מ״ג 1062.9 מ״ג
    סידן 301.4 מ״ג 301.4 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 586.8 מ״ג 586.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1452.6 קק״ל 1452.6 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 32.5 גרם
    שומן 118.8 גרם 118.8 גרם
    נתרן 411.8 מ״ג 411.8 מ״ג
    חלבון 36.6 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 73.3 גרם 73.3 גרם
    כולסטרול 1062.9 מ״ג 1062.9 מ״ג
    סידן 301.4 מ״ג 301.4 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 586.8 מ״ג 586.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עמים ועדות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר חלמונים וסוכר כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  2. בקערה אחרת מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
  3. מוסיפים מסקרפונה ומקציפים עוד כדקה לקרם יציב.
  4. מרכיבים את הטירמיסו: מרפדים את התבנית בניילון נצמד.
  5. מערבבים בקערה שלישית אספרסו (או מים וקפה נמס) וליקר קפה.
  6. טובלים בישקוטי בתערובת הקפה לשנייה מכל צד, ומסדרים בשכבה אחת צפופה בתחתית התבנית.
  7. יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה ומחליקים.
  8. חוזרים על הפעולה: טובלים בישקוטי בתערובת הקפה, מסדרים בשכבה אחת, יוצקים את שאר תערובת הגבינה ומחליקים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
  9. לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת טירמיסו קפואה לימי הקיץ החמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות