עוגת טירמיסו קפואה לימי הקיץ החמים
אם גם אתם תמיד מחפשים עוגות גלידה צוננות לעונה החמה, אתם חייבים להכין את העוגה הזו - עוגת טירמיסו קפואה עם קרם מסקרפונה ועוגיות בישקוטי
אם גם אתם תמיד מחפשים עוגות גלידה צוננות לעונה החמה, אתם חייבים להכין את העוגה הזו - עוגת טירמיסו קפואה עם קרם מסקרפונה ועוגיות בישקוטי
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1452.6 קק״ל 1452.6 קק״לפחמימות 32.5 גרם 32.5 גרםשומן 118.8 גרם 118.8 גרםנתרן 411.8 מ״ג 411.8 מ״גחלבון 36.6 גרם 36.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 73.3 גרם 73.3 גרםכולסטרול 1062.9 מ״ג 1062.9 מ״גסידן 301.4 מ״ג 301.4 מ״גברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 586.8 מ״ג 586.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-20 דק׳
-
פחמימות33 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1452.6 קק״ל 1452.6 קק״לפחמימות 32.5 גרם 32.5 גרםשומן 118.8 גרם 118.8 גרםנתרן 411.8 מ״ג 411.8 מ״גחלבון 36.6 גרם 36.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 73.3 גרם 73.3 גרםכולסטרול 1062.9 מ״ג 1062.9 מ״גסידן 301.4 מ״ג 301.4 מ״גברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 586.8 מ״ג 586.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 1453 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים L
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1קופסה או 250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1/3 כוס אספרסו
-
1/3 כוס ליקר קפה
-
1 חבילה בישקוטי
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר חלמונים וסוכר כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- בקערה אחרת מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
- מוסיפים מסקרפונה ומקציפים עוד כדקה לקרם יציב.
- מרכיבים את הטירמיסו: מרפדים את התבנית בניילון נצמד.
- מערבבים בקערה שלישית אספרסו (או מים וקפה נמס) וליקר קפה.
- טובלים בישקוטי בתערובת הקפה לשנייה מכל צד, ומסדרים בשכבה אחת צפופה בתחתית התבנית.
- יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה ומחליקים.
- חוזרים על הפעולה: טובלים בישקוטי בתערובת הקפה, מסדרים בשכבה אחת, יוצקים את שאר תערובת הגבינה ומחליקים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר חלמונים וסוכר כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- בקערה אחרת מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
- מוסיפים מסקרפונה ומקציפים עוד כדקה לקרם יציב.
- מרכיבים את הטירמיסו: מרפדים את התבנית בניילון נצמד.
- מערבבים בקערה שלישית אספרסו (או מים וקפה נמס) וליקר קפה.
- טובלים בישקוטי בתערובת הקפה לשנייה מכל צד, ומסדרים בשכבה אחת צפופה בתחתית התבנית.
- יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה ומחליקים.
- חוזרים על הפעולה: טובלים בישקוטי בתערובת הקפה, מסדרים בשכבה אחת, יוצקים את שאר תערובת הגבינה ומחליקים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
- לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן