עוגת טורט לפסח של מלי אליאס

עוגת טורט לפסח של מלי אליאס זו עוגת טורט קוקוס ושוקולד עם תוספת קרם ווניל, טעימה ופשוטה להכנה, שבנוסף נראית חגיגית ומהממת
עוגת טורט לפסח של מלי אליאס זו עוגת טורט קוקוס ושוקולד עם תוספת קרם ווניל, טעימה ופשוטה להכנה, שבנוסף נראית חגיגית ומהממת
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות
  • פחמימות
    96 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1934.8 קק״ל 1934.8 קק״ל
    פחמימות 96.2 גרם 96.2 גרם
    שומן 130.0 גרם 130.0 גרם
    נתרן 736.8 מ״ג 736.8 מ״ג
    חלבון 67.5 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 87.5 גרם 87.5 גרם
    כולסטרול 1539.8 מ״ג 1539.8 מ״ג
    סידן 452.4 מ״ג 452.4 מ״ג
    ברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 1875.4 מ״ג 1875.4 מ״ג
    אבץ 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות
  • פחמימות
    96 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1934.8 קק״ל 1934.8 קק״ל
    פחמימות 96.2 גרם 96.2 גרם
    שומן 130.0 גרם 130.0 גרם
    נתרן 736.8 מ״ג 736.8 מ״ג
    חלבון 67.5 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 87.5 גרם 87.5 גרם
    כולסטרול 1539.8 מ״ג 1539.8 מ״ג
    סידן 452.4 מ״ג 452.4 מ״ג
    ברזל 16.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 1875.4 מ״ג 1875.4 מ״ג
    אבץ 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הרטבת העוגה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מקציפים חלבונים, מוסיפים את הסוכר בהדרגה. לאחר שנוצר קצף מוסיפים את החלמונים בזרם דק ומערבבים.
  3. מוסיפים את הברנדי, קליפת הלימון והקוקוס, ומקפלים לתערובת (מערבבים בתנועות עטיפה, בלי לשבור את הקצף).
  4. מוסיפים גם את השוקולד המריר ואת הקמח מצות ומערבבים בתנועות עטיפה.
  5. אופים כ- 20 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  6. מוציאים מהתנור ומרטיבים את העוגה עם 3/4 כוס נס קפה חם. מקררים.
  7. מכינים את הקרם ומרכיבים: מקציפים יחד את ככל חומרי הקרם, עד קבלת קרם יציב. מורחים את הקרם על העוגה.
  8. מקשטים באגוזים קצוצים, שוקולד מריר מגורד, או פסים של שוקולד מומס (ממיסים שוקולד במיקרו, מדללים במעט שמן ומזלפים או מורחים פסי שוקולד מעל הקרם).
  9. מקררים את העוגה במקרר למשך 5-6 שעות לפחות לפני ההגשה.

הערות

  • אפשר להחליף את קמח המצה הדק בכמות זהה של קמח תפו''א.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת טורט לפסח של מלי אליאס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות