עוגת וופל בלגי עם מייפל ללא אפייה של קרין גורן
מתלבטים אם לאכול עוגה או ופל בלגי? קרין גורן פותרת לכם את ההתבלטות ומכינה עוגת ופל בלגי מדהימה, עם קצפת וסירופ מייפל מתקתק
מתלבטים אם לאכול עוגה או ופל בלגי? קרין גורן פותרת לכם את ההתבלטות ומכינה עוגת ופל בלגי מדהימה, עם קצפת וסירופ מייפל מתקתק
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 270.0 קק״ל 2430.4 קק״לפחמימות 48.9 גרם 439.9 גרםשומן 6.3 גרם 56.7 גרםנתרן 286.9 מ״ג 2582.0 מ״גחלבון 4.4 גרם 39.2 גרםסיבים תזונתיים 5.5 גרם 49.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 11.1 גרםכולסטרול 9.8 מ״ג 88.5 מ״גסידן 193.8 מ״ג 1744.3 מ״גברזל 3.2 מ״ג 28.6 מ״גאשלגן 162.7 מ״ג 1464.0 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 17.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות49 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 270.0 קק״ל 2430.4 קק״לפחמימות 48.9 גרם 439.9 גרםשומן 6.3 גרם 56.7 גרםנתרן 286.9 מ״ג 2582.0 מ״גחלבון 4.4 גרם 39.2 גרםסיבים תזונתיים 5.5 גרם 49.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 11.1 גרםכולסטרול 9.8 מ״ג 88.5 מ״גסידן 193.8 מ״ג 1744.3 מ״גברזל 3.2 מ״ג 28.6 מ״גאשלגן 162.7 מ״ג 1464.0 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 17.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 270 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס סירופ מייפל
-
1/2 כוס מים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 חבילות ופל בלגי מוכן
אופן הכנה
- מרתיחים את המים ומערבבים בקערה עם הסירופ. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג לקרם רך.
- מניחים את הוופלים בתחתית התבנית ומטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם, להרטבה. מורחים מעל 1/2 מהקרם.
- מכסים בוופלים, מטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם. מכסים בקרם שנשאר, מכסים בוופלים ומטפטפים מעל את ה-1/3 הנותר מהמייפל החם.
- מניילנים ומעבירים את התבנית למקרר ל-2 שעות לפחות.
- אם רוצים, מקשטים לפני ההגשה במייפל, בסירופ שוקולד, פירורי עוגיות וכו’. מגישים קר.
אופן הכנה
- מרתיחים את המים ומערבבים בקערה עם הסירופ. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג לקרם רך.
- מניחים את הוופלים בתחתית התבנית ומטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם, להרטבה. מורחים מעל 1/2 מהקרם.
- מכסים בוופלים, מטפטפים מעל 1/3 מכמות המייפל החם. מכסים בקרם שנשאר, מכסים בוופלים ומטפטפים מעל את ה-1/3 הנותר מהמייפל החם.
- מניילנים ומעבירים את התבנית למקרר ל-2 שעות לפחות.
- אם רוצים, מקשטים לפני ההגשה במייפל, בסירופ שוקולד, פירורי עוגיות וכו’. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן