עוגת המצות של חוה

עוגת המצות של חוה זו עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט וטעים בטעם קפה. אפשר להכין גרסת פרווה או חלבית
עוגת המצות של חוה זו עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט וטעים בטעם קפה. אפשר להכין גרסת פרווה או חלבית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    837 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2470.4 קק״ל 2470.4 קק״ל
    פחמימות 837.1 גרם 837.1 גרם
    שומן 1003.6 גרם 1003.6 גרם
    נתרן 1001.9 מ״ג 1001.9 מ״ג
    חלבון 847.2 גרם 847.2 גרם
    סיבים תזונתיים 831.6 גרם 831.6 גרם
    שומן רווי 911.2 גרם 911.2 גרם
    כולסטרול 1339.2 מ״ג 1339.2 מ״ג
    סידן 899.8 מ״ג 899.8 מ״ג
    ברזל 834.0 מ״ג 834.0 מ״ג
    אשלגן 992.4 מ״ג 992.4 מ״ג
    אבץ 832.8 מ״ג 832.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    837 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2470.4 קק״ל 2470.4 קק״ל
    פחמימות 837.1 גרם 837.1 גרם
    שומן 1003.6 גרם 1003.6 גרם
    נתרן 1001.9 מ״ג 1001.9 מ״ג
    חלבון 847.2 גרם 847.2 גרם
    סיבים תזונתיים 831.6 גרם 831.6 גרם
    שומן רווי 911.2 גרם 911.2 גרם
    כולסטרול 1339.2 מ״ג 1339.2 מ״ג
    סידן 899.8 מ״ג 899.8 מ״ג
    ברזל 834.0 מ״ג 834.0 מ״ג
    אשלגן 992.4 מ״ג 992.4 מ״ג
    אבץ 832.8 מ״ג 832.8 מ״ג
    סגור

עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט (במקרה הזה בטעם קפה). את המתכון שלחה עדי, שמכירה אותו כבר שנים וזוכרת אותו כטעים במיוחד. ואל תיבהלו אם העוגה קצת מתפרקת- גם זה חלק מהנוסטלגיה…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בסיר על אש קטנה ממיסים מרגרינה, קפה וסוכר, תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים את הביצים, בלי להפסיק לערבב ,ומסירים מהאש כשהתערובת סמיכה ואחידה.
  3. מורחים כשישית מהקרם על מצה אחת ומניחים אותה על צלחת ההגשה כשהצד עם הקרם פונה כלפי מעלה. מורחים קרם על מצה נוספת ומרכיבים אותה כשכבה שנייה, על גבי המצה הראשונה. חוזרים על הפעולה עם המצות שנותרו.
  4. שומרים את העוגה במקרר (היא במיטבה לאחר כמה שעות, כשהקרם נספג במצות).
  5. כשרוצים להגיש חותכים למנות אישיות.

הערות

  • אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת המצות של חוה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות