עוגת ביסקוויטים של אמא

רות אופק חוזרת לילדות ומכינה עוגת ביסקוויטים של אמא, עם קרם וניל וציפוי ג'לי פטל שמעוטר בפירות יער. מגישים בשמחה למשפחה ולילדים
רות אופק חוזרת לילדות ומכינה עוגת ביסקוויטים של אמא, עם קרם וניל וציפוי ג'לי פטל שמעוטר בפירות יער. מגישים בשמחה למשפחה ולילדים
  • רות אופק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    66 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 544.4 קק״ל 5444.0 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 659.7 גרם
    שומן 27.1 גרם 271.0 גרם
    נתרן 302.6 מ״ג 3026.4 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 79.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 153.8 גרם
    כולסטרול 59.4 מ״ג 594.0 מ״ג
    סידן 135.3 מ״ג 1352.6 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 61.7 מ״ג
    אשלגן 200.7 מ״ג 2007.4 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 22.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    66 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 544.4 קק״ל 5444.0 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 659.7 גרם
    שומן 27.1 גרם 271.0 גרם
    נתרן 302.6 מ״ג 3026.4 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 79.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 153.8 גרם
    כולסטרול 59.4 מ״ג 594.0 מ״ג
    סידן 135.3 מ״ג 1352.6 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 61.7 מ״ג
    אשלגן 200.7 מ״ג 2007.4 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 22.5 מ״ג
    סגור

עוגת ביסקוויטים היא טעם הילדות שלי. אימא שלי הייתה מכינה לנו אותה בכל פעם שרצתה לפנק, וכיוון שבתור ילדים מאוד אהבנו עוגות קרם וג’לי היא שילבה בין 2 האהבות וציפתה את עוגת הביסקוויטים המוכרת בג’לי. עד היום כשאימא שלי מכינה אותה כולנו זוללים בהנאה ונזכרים בימים ההם, כשהיינו ילדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
רות אופק
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קרם

עוגה

ג'לי תות

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מערבבים במיקסר עם וו מטרפה את כל הרכיבים יחד עד לקבלת קרם יציב.
  2. מרפדים את התבנית בשכבה הראשונה של הבסיס: טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים על גבי התבנית.
  3. מכסים ב-1/2 מכמות הקרם בשכבה אחידה.
  4. מניחים שכבה נוספת של הביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה את יתרת הקרם.
  5. מכניסים למקרר לצינון לפחות ל-30 דקות.
  6. מכינים את הג’לי לפי הוראות היצרן ונותנים לתערובת להתקרר מעט (אבל לא ברמה שתתחיל להתמצק).
  7. מסדרים על העוגה את פירות היער, יוצקים בזהירות את הג’לי מעליהם ומכניסים למקרר לצינון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביסקוויטים של אמא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות