-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 544.4 קק״ל 5444.0 קק״לפחמימות 66.0 גרם 659.7 גרםשומן 27.1 גרם 271.0 גרםנתרן 302.6 מ״ג 3026.4 מ״גחלבון 7.9 גרם 79.1 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.3 גרםשומן רווי 15.4 גרם 153.8 גרםכולסטרול 59.4 מ״ג 594.0 מ״גסידן 135.3 מ״ג 1352.6 מ״גברזל 6.2 מ״ג 61.7 מ״גאשלגן 200.7 מ״ג 2007.4 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 22.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות66 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 544.4 קק״ל 5444.0 קק״לפחמימות 66.0 גרם 659.7 גרםשומן 27.1 גרם 271.0 גרםנתרן 302.6 מ״ג 3026.4 מ״גחלבון 7.9 גרם 79.1 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.3 גרםשומן רווי 15.4 גרם 153.8 גרםכולסטרול 59.4 מ״ג 594.0 מ״גסידן 135.3 מ״ג 1352.6 מ״גברזל 6.2 מ״ג 61.7 מ״גאשלגן 200.7 מ״ג 2007.4 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 22.5 מ״גסגור
עוגת ביסקוויטים היא טעם הילדות שלי. אימא שלי הייתה מכינה לנו אותה בכל פעם שרצתה לפנק, וכיוון שבתור ילדים מאוד אהבנו עוגות קרם וג’לי היא שילבה בין 2 האהבות וציפתה את עוגת הביסקוויטים המוכרת בג’לי. עד היום כשאימא שלי מכינה אותה כולנו זוללים בהנאה ונזכרים בימים ההם, כשהיינו ילדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 544 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
עוגה
-
1 חבילה פתי בר וניל
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
ג'לי תות
-
1 חבילה ג’לי תות
קישוט
-
1 קופסה פירות יער טריים
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מערבבים במיקסר עם וו מטרפה את כל הרכיבים יחד עד לקבלת קרם יציב.
- מרפדים את התבנית בשכבה הראשונה של הבסיס: טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים על גבי התבנית.
- מכסים ב-1/2 מכמות הקרם בשכבה אחידה.
- מניחים שכבה נוספת של הביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה את יתרת הקרם.
- מכניסים למקרר לצינון לפחות ל-30 דקות.
- מכינים את הג’לי לפי הוראות היצרן ונותנים לתערובת להתקרר מעט (אבל לא ברמה שתתחיל להתמצק).
- מסדרים על העוגה את פירות היער, יוצקים בזהירות את הג’לי מעליהם ומכניסים למקרר לצינון.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: מערבבים במיקסר עם וו מטרפה את כל הרכיבים יחד עד לקבלת קרם יציב.
- מרפדים את התבנית בשכבה הראשונה של הבסיס: טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים על גבי התבנית.
- מכסים ב-1/2 מכמות הקרם בשכבה אחידה.
- מניחים שכבה נוספת של הביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה את יתרת הקרם.
- מכניסים למקרר לצינון לפחות ל-30 דקות.
- מכינים את הג’לי לפי הוראות היצרן ונותנים לתערובת להתקרר מעט (אבל לא ברמה שתתחיל להתמצק).
- מסדרים על העוגה את פירות היער, יוצקים בזהירות את הג’לי מעליהם ומכניסים למקרר לצינון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן