עוגת דבש על רגל אחת

אוהבים עוגות לא מסובכות? קבלו מתכון של עוגת דבש על רגל אחת - ללא חומרים יקרים, ללא כמויות מטורפות, בלי ללכלך מיקסר, ממש פשוטה וטעימה
אוהבים עוגות לא מסובכות? קבלו מתכון של עוגת דבש על רגל אחת - ללא חומרים יקרים, ללא כמויות מטורפות, בלי ללכלך מיקסר, ממש פשוטה וטעימה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    234 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1513.9 קק״ל 1513.9 קק״ל
    פחמימות 233.5 גרם 233.5 גרם
    שומן 58.5 גרם 58.5 גרם
    נתרן 90.5 מ״ג 90.5 מ״ג
    חלבון 22.8 גרם 22.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 253.8 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 63.5 מ״ג 63.5 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 310.3 מ״ג 310.3 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    234 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1513.9 קק״ל 1513.9 קק״ל
    פחמימות 233.5 גרם 233.5 גרם
    שומן 58.5 גרם 58.5 גרם
    נתרן 90.5 מ״ג 90.5 מ״ג
    חלבון 22.8 גרם 22.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 253.8 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 63.5 מ״ג 63.5 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 310.3 מ״ג 310.3 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

רגע לפני סיכומי השנה החולפת וההתחייבויות החדשות לשנה הבאה… קבלו עוגה שמזכירה שלא הכול צריך להיות כבד או מסובך. בעוגת הדבש הטעימה הזו אין רכיבים יקרים וגם לא כמויות מטורפות (הכול מותאם לתבנית אינגליש אחת) וההכנה שלה פשוטה במיוחד (אפילו לא מלכלכים את המיקסר!). אפשר לאפות אותה ממש לפני שהאורחים מגיעים, ואפשר גם להכין הרבה זמן מראש – אחרי שהיא מתקררת לגמרי עוטפים ושומרים בטמפרטורת החדר, אפילו שבוע ויותר. הטעם רק ישתפר.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

קישוט שקדים (לפני האפייה)

זיגוג דבש (אחרי האפייה)

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. בקערה טורפים היטב לאיחוד ביצה, שמן, דבש, סוכר, מים, קינמון ואבקת קפה.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה וטורפים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה ללא גושים.
  4. משמנים תבנית אינגליש קייק ומוזגים אליה את תערובת העוגה.
  5. מקשטים בשקדים ואופים: מפזרים מעל שקדים פרוסים ואופים (חשוב שהחום יהיה נמוך - העוגה תופחת מאוד בתנור ויכולה לגלוש כשהחום גבוה) כ-40 דקות, להזהבה והתייצבות (עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש).
  6. מזגגים בדבש: מזלפים מעל דבש, מחכים חצי דקה (כדי שהדבש יתחמם מחום העוגה ויהפוך נוזלי) ומורחים בעזרת גב של כף.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת דבש על רגל אחת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות