עוגת דבש וקפה לראש השנה מתוק במיוחד

חגי תשרי בפתח ואתם כבר מתלבטים איזו עוגת דבש להכין? אנחנו משדרגים את עוגת הדבש שלנו עם טעמי קפה שמופיעים בכל ביס - גם בתערובת העוגה וגם בזיגוג
חגי תשרי בפתח ואתם כבר מתלבטים איזו עוגת דבש להכין? אנחנו משדרגים את עוגת הדבש שלנו עם טעמי קפה שמופיעים בכל ביס - גם בתערובת העוגה וגם בזיגוג
  • תמר שורצברד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    515 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3027.5 קק״ל 3027.5 קק״ל
    פחמימות 514.6 גרם 514.6 גרם
    שומן 76.9 גרם 76.9 גרם
    נתרן 3948.7 מ״ג 3948.7 מ״ג
    חלבון 78.3 גרם 78.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 824.6 מ״ג 824.6 מ״ג
    סידן 368.5 מ״ג 368.5 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 1058.6 מ״ג 1058.6 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    515 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3027.5 קק״ל 3027.5 קק״ל
    פחמימות 514.6 גרם 514.6 גרם
    שומן 76.9 גרם 76.9 גרם
    נתרן 3948.7 מ״ג 3948.7 מ״ג
    חלבון 78.3 גרם 78.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 824.6 מ״ג 824.6 מ״ג
    סידן 368.5 מ״ג 368.5 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 1058.6 מ״ג 1058.6 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
תמר שורצברד
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית קוגלהוף 26

עוגה

סירופ

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. בכוס, מערבבים את הקפה הנמס עם המים הרותחים. משאירים בצד ומצננים מעט.
  3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מערבבים את החלמונים עם הסוכר עד שהם מלבינים מעט, כ-2 דקות.
  4. מוסיפים את השמן ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת.
  5. מוסיפים את הדבש ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת ונוצרת תערובת חלקה ואחידה.
  6. בקערה נפרדת, מנפים יחד את הקמח, המלח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והתבלינים.
  7. מוסיפים את תערובת היבשים בהדרגה לקערת המיקסר רק עד שהיבשים נטמעים בתערובת. היזהרו מעיבוד יתר.
  8. בקערת מיקסר אחרת עם וו בלון, מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מקפלים בעדינות את תערובת החלבונים לתערובת הדבש.
  9. משמנים תבנית קוגלהוף בתרסיס שמן ומעבירים אליה את התערובת.
  10. אופים בתנור החם כ-40 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
  11. מכינים סירופ קפה: שמים את כל חומרי הסירופ בסיר קטן ומחממים עד שנוצר סירופ.
  12. כשהעוגה יוצאת מהתנור מברישים אותה בסירופ הקפה.

צילום: שני הלוי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת דבש וקפה לראש השנה מתוק במיוחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות