עוגת דאבל קסטה משפחתית

עוגת דאבל קסטה משפחתית זו עוגת גלידה קפואה בשכבות, ללא אפייה, שמזכירה את הקסטה מהילדות שלנו, רק בגדול. מתכון קיצי מפנק במיוחד
עוגת דאבל קסטה משפחתית זו עוגת גלידה קפואה בשכבות, ללא אפייה, שמזכירה את הקסטה מהילדות שלנו, רק בגדול. מתכון קיצי מפנק במיוחד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 8 שעות
  • פחמימות
    280 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1785.4 קק״ל 1785.4 קק״ל
    פחמימות 280.4 גרם 280.4 גרם
    שומן 60.2 גרם 60.2 גרם
    נתרן 516.2 מ״ג 516.2 מ״ג
    חלבון 38.4 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 36.4 גרם 36.4 גרם
    כולסטרול 137.0 מ״ג 137.0 מ״ג
    סידן 1195.6 מ״ג 1195.6 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 2096.9 מ״ג 2096.9 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 8 שעות
  • פחמימות
    280 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1785.4 קק״ל 1785.4 קק״ל
    פחמימות 280.4 גרם 280.4 גרם
    שומן 60.2 גרם 60.2 גרם
    נתרן 516.2 מ״ג 516.2 מ״ג
    חלבון 38.4 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 36.4 גרם 36.4 גרם
    כולסטרול 137.0 מ״ג 137.0 מ״ג
    סידן 1195.6 מ״ג 1195.6 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 2096.9 מ״ג 2096.9 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור

עוגת גלידה קפואה בשכבות, שמזכירה את הקסטה מהילדות שלנו – רק שהפעם לא צריך להתלבט אם להתחיל בצד של השוקו או בצד של הווניל (כי בכל ביס יש משניהם).

אם רוצים לשדרג עוד יותר את ההגשה- אפשר לטבול את הקסטות המוכנות בשוקולד מומס (לציפוי חלקי או מלא) ולהחזיר למקפיא לעוד כמה דקות, להתקשות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. ממיסים בסיר על אש נמוכה 1/2 מכמות החלב המרוכז עם שוקולד. מצננים לטמפרטורת החדר.
  2. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה. מחלקים באופן שווה בין שתי קערות.
  3. מוסיפים לאחת הקערות תמצית וניל ואת שארית החלב המרוכז (חצי פחית) ומקפלים בעדינות לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד שהצטננה לקערה השנייה ומקפלים לאיחוד.
  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצפיפות שכבת ביסקוויטים. משטחים מעל הביסקוויטים את תערובת השוקולד. מסדרים מעל שכבת השוקולד עוד שכבת ביסקוויטים, ומכסים בתערובת הווניל. מכסים בשכבת ביסקוויטים שלישית ואחרונה. מכסים ומקפיאים לילה.
  6. מחלצים מהתבנית בעזרת נייר האפייה ומניחים על משטח עבודה. פורסים בעזרת סכין חדה מנות בגודל ביסקוויט (אם החיתוך קשה מידי, נותנים לגלידה להתרכך כמה דקות ואז פורסים). מגישים קפוא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת דאבל קסטה משפחתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות