עוגת ג’ל

אל מרק השעועית הנפלא והביתי הזה היינו חוזרים בימי גשם בדרך הבוצית מבית הספר. אמא שלנו היתה מייבשת אותנו מול התנור ומגישה לנו קערה מהבילה של מרק שעועית
אל מרק השעועית הנפלא והביתי הזה היינו חוזרים בימי גשם בדרך הבוצית מבית הספר. אמא שלנו היתה מייבשת אותנו מול התנור ומגישה לנו קערה מהבילה של מרק שעועית
  • אריאל שמואל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    67 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 377.4 קק״ל 5660.3 קק״ל
    פחמימות 67.4 גרם 1010.4 גרם
    שומן 8.5 גרם 127.5 גרם
    נתרן 289.3 מ״ג 4340.1 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 115.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 68.0 גרם
    כולסטרול 12.1 מ״ג 181.4 מ״ג
    סידן 136.5 מ״ג 2046.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 210.7 מ״ג 3161.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    67 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 377.4 קק״ל 5660.3 קק״ל
    פחמימות 67.4 גרם 1010.4 גרם
    שומן 8.5 גרם 127.5 גרם
    נתרן 289.3 מ״ג 4340.1 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 115.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 68.0 גרם
    כולסטרול 12.1 מ״ג 181.4 מ״ג
    סידן 136.5 מ״ג 2046.9 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 210.7 מ״ג 3161.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור

אין דבר יותר קלאסי מביצה בקן. זה מאכל שרק המחשבה עליו מחזירה את החיוך ללב ואת הרצון לטבול את צידי הלחם בחלמון הנוזלי שבמרכז. אז יאללה, הכינו עם הילדים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
אריאל שמואל
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן ההכנה

1. בוחרים שתי פרוסות לחם, עדיף בכיוון המרובע, מניחים אותן על קרש חיתוך ובעזרת כוס או חותכן עוגיות עושים חור עגול במרכז כל פרוסת לחם.
2. מחממים במחבת כף חמאה או שמן.
3. מניחים פרוסת לחם במרכז המחבת ומטגנים. הופכים את הפרוסה לצד השני כך שהצד המטוגן הוא העליון.
4. שוברים את הביצה לתוך צלוחית קטנה ושופכים אותה לעיגול שבמרכז הפרוסה המטוגנת.
5. מנמיכים מעט את האש, מכסים את המחבת במכסה ומטגנים 3-5 דקות עד שהביצים עשויות לפי טעמכם.
6. מוציאים את הביצה בקן בעזרת מרית, מניחים אותה בצלחת וממליחים. נפלא להגיש עם סלט ירקות וגבינות. לא חייבים להשתמש בחותכן עגול, תראו כמה אהבה אתם יכולים להעביר בעזרת המנה הזו (ובעזרת חותכן בצורת לב…)
@foody_il #foryou #follow #foryoupage #food #foody_il #foody ♬ Yummy - Justin Bieber

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ג’ל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

עוגת ג’ל עלא כיף כיפק