-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 419.0 קק״ל 3352.2 קק״לפחמימות 49.3 גרם 394.7 גרםשומן 21.1 גרם 168.7 גרםנתרן 262.1 מ״ג 2097.0 מ״גחלבון 5.4 גרם 43.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 24.1 גרםשומן רווי 6.2 גרם 49.3 גרםכולסטרול 63.5 מ״ג 507.6 מ״גסידן 44.2 מ״ג 353.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 440.9 מ״ג 3527.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות49 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 419.0 קק״ל 3352.2 קק״לפחמימות 49.3 גרם 394.7 גרםשומן 21.1 גרם 168.7 גרםנתרן 262.1 מ״ג 2097.0 מ״גחלבון 5.4 גרם 43.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 24.1 גרםשומן רווי 6.2 גרם 49.3 גרםכולסטרול 63.5 מ״ג 507.6 מ״גסידן 44.2 מ״ג 353.9 מ״גברזל 1.8 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 440.9 מ״ג 3527.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
את המתכון הזה של עוגת גזר אני אוהבת במיוחד – יש בה המון גזר שמלא בערכים תזונתיים, ואפשר לשדרג אותה עם מה שאוהבים – צימוקים, אגוזים ואפילו שוקולד צ’יפס. והבונוס – היא פרווה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 419 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
3 גזרים בינוניים
-
2 ביצים L
-
1/2כוס או 120 מ"ל קרם קוקוס
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר חום בהיר – דמררה
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמן קנולה
-
1כוס או 140 גרם קמח תופח
-
1/2 כפית קינמון טחון
תוספות
-
1/2 כוס צימוקים בהירים
-
1/2 כוס אוכמניות מיובשות
-
1/2 כוס אגוזי מלך
-
1/2 כוס שוקולד צ’יפס
שימון
עיטור
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את תבנית האפייה.
- קולפים ומגררים גס את הגזרים.
- בקערה גדולה שמים את הביצים, קרם קוקוס, סוכר, וניל ושמן וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח והקינמון ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הגזר ותוספות לפי בחירה ומערבבים לפיזור אחיד.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את פניה. אופים במשך 35 דקות, או עד שהעוגה זהובה ויציבה, וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את תבנית האפייה.
- קולפים ומגררים גס את הגזרים.
- בקערה גדולה שמים את הביצים, קרם קוקוס, סוכר, וניל ושמן וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח והקינמון ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הגזר ותוספות לפי בחירה ומערבבים לפיזור אחיד.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את פניה. אופים במשך 35 דקות, או עד שהעוגה זהובה ויציבה, וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.
הערות
- ניתן להשתמש בכל התוספות או בחלקן לפי הטעם האישי
הערות
- ניתן להשתמש בכל התוספות או בחלקן לפי הטעם האישי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות