עוגת גבניאש – עוגת גבינה ושוקולד של קרין גורן

קרין גורן מכינה עוגת גבניאש, עוגת שוקולד וגבינה שרק נראית מסובכת. מכינים את שכבות העוגה בקלות ומרשימים את האורחים
קרין גורן מכינה עוגת גבניאש, עוגת שוקולד וגבינה שרק נראית מסובכת. מכינים את שכבות העוגה בקלות ומרשימים את האורחים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל 10 שעות
  • פחמימות
    45 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.3 קק״ל 5023.2 קק״ל
    פחמימות 44.6 גרם 445.6 גרם
    שומן 27.9 גרם 279.1 גרם
    נתרן 421.3 מ״ג 4213.2 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 173.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 12.9 גרם 129.4 גרם
    כולסטרול 189.1 מ״ג 1891.3 מ״ג
    סידן 182.5 מ״ג 1824.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 744.3 מ״ג 7442.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל 10 שעות
  • פחמימות
    45 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.3 קק״ל 5023.2 קק״ל
    פחמימות 44.6 גרם 445.6 גרם
    שומן 27.9 גרם 279.1 גרם
    נתרן 421.3 מ״ג 4213.2 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 173.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 12.9 גרם 129.4 גרם
    כולסטרול 189.1 מ״ג 1891.3 מ״ג
    סידן 182.5 מ״ג 1824.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 744.3 מ״ג 7442.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית גבינה ושוקולד הלבן

ציפוי גנאש

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית העוגיות: במעבד המזון טוחנים את העוגיות לפירורים. ממיסים במיקרו את החמאה, מוסיפים לפירורי העוגיות ומערבבים. משמנים את התבנית ומהדקים את תערובת הפירורים לתחתית שלה. מעבירים למקפיא עד הרכבת העוגה.
  2. מחממים את התנור ל-140 מעלות במצב טורבו. מניחים תבנית עם מים רותחים לתחתית התנור, לסביבה עשירה באדים.
  3. מכינים את מלית הגבינה: בקערה מערבבים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והסוכר. משאירים בצד 5 דקות להתמוססות הסוכר.
  4. מוסיפים את הביצים ומערבבים במטרפה לאיחוד.
  5. מוסיפים את הקורנפלור וטורפים היטב, עד שאין יותר גושים.
  6. מחממים במיקרו את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה להמסה. טורפים לרוטב אחיד. מוסיפים לתערובת הגבינה וטורפים לאיחוד.
  7. מוזגים את המלית לתבנית, מעל בסיס העוגיות. אופים 60-75 דקות עד ששולי העוגה תפוחים ויציבים, אבל היא עדין רוטטת במרכזה.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עדיף לילה שלם.
  9. מכינים את הציפוי: מחממים במיקרוגל את השוקולד והשמנת המתוקה להמסה. מערבבים לרוטב אחיד, מוזגים על העוגה הקרה שבתבנית ומטים לכיסוי כל פני העוגה. מעבירים למקפיא ל-10 דקות להתייצבות הציפוי.
  10. פורסים בסכין טבולה במים רותחים (טובלים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך). שומרים במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבניאש – עוגת גבינה ושוקולד של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    Neta Huja

    אפשר להשתמש בתבניתעגולה 26 ס”מ?

      Foody Foody

      אפשר בהחלט, אך העוגה תצא קצת פחות גבוהה. אפשרות אחרת היא להוסיף עוד 15% כמות מהמתכון וכך העוגה תצא גבוהה כמו המקורית

קטגוריות

אביזרים

טכניקות