עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן של קרין גורן

קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
קרין גורן מלמדת איך מכינים עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן שכיף לאכול ביחד - כל אחד "תולש" גבינית ואוכלים יחד בתיאבון רב
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    139 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2053.7 קק״ל 2053.7 קק״ל
    פחמימות 139.4 גרם 139.4 גרם
    שומן 103.2 גרם 103.2 גרם
    נתרן 1126.0 מ״ג 1126.0 מ״ג
    חלבון 75.0 גרם 75.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 58.0 גרם 58.0 גרם
    כולסטרול 709.2 מ״ג 709.2 מ״ג
    סידן 3223.0 מ״ג 3223.0 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 1231.2 מ״ג 1231.2 מ״ג
    אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    139 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2053.7 קק״ל 2053.7 קק״ל
    פחמימות 139.4 גרם 139.4 גרם
    שומן 103.2 גרם 103.2 גרם
    נתרן 1126.0 מ״ג 1126.0 מ״ג
    חלבון 75.0 גרם 75.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 58.0 גרם 58.0 גרם
    כולסטרול 709.2 מ״ג 709.2 מ״ג
    סידן 3223.0 מ״ג 3223.0 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 1231.2 מ״ג 1231.2 מ״ג
    אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפרידים את הביצים. קוצצים את השוקולד.
  2. בקערה טורפים את הגבינה, אבקת הסוכר והחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים.
  3. חותכים את הבצק בסכין לריבועים, ומניחים כף מלית הגבינה במרכז כל ריבוע בצק.
  4. מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
  5. מניחים את הגביניות בצפיפות על גבי התבנית, מברישים בחלבון ואופים מיד, ללא התפחה, 25-20 דקות, עד להשחמה.
  6. מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גביניות ריקוטה ושוקולד לבן של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות