עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית
אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
אוהבים עוגות גבינה אבל שומרים דיאטה? קבלו מתכון של עוגת גבינה קרמית עשירה ודיאטטית - עוגת גבינה אפויה ושפויה, טעימה ופשוטה להכנה, בלי רגשות אשם
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2042.3 קק״ל 2042.3 קק״לפחמימות 233.7 גרם 233.7 גרםשומן 63.0 גרם 63.0 גרםנתרן 2483.5 מ״ג 2483.5 מ״גחלבון 131.2 גרם 131.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 30.6 גרם 30.6 גרםכולסטרול 1154.7 מ״ג 1154.7 מ״גסידן 942.2 מ״ג 942.2 מ״גברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 1354.6 מ״ג 1354.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 24 שעות
-
פחמימות234 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2042.3 קק״ל 2042.3 קק״לפחמימות 233.7 גרם 233.7 גרםשומן 63.0 גרם 63.0 גרםנתרן 2483.5 מ״ג 2483.5 מ״גחלבון 131.2 גרם 131.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 30.6 גרם 30.6 גרםכולסטרול 1154.7 מ״ג 1154.7 מ״גסידן 942.2 מ״ג 942.2 מ״גברזל 5.1 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 1354.6 מ״ג 1354.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 2042 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית גבינה
-
750 גרם גבינת שמנת 5%
-
4 ביצים L
-
1מיכל או 200 מ"ל שמנת חמוצה 9%
ציפוי שמנת חמוצה (לא חובה)
-
1מיכל או 200 מ"ל שמנת חמוצה 9%
-
2 שקיות סוכר וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-130 מעלות.
- טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים.
- מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
- מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
- מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
- מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
- מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-130 מעלות.
- טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים.
- מערבבים יחד את חומרי המלית (כדי להפטר מגושים בגבינה אפשר לערבב אותה, ידנית או במיקסר עם וו גיטרה, לפני שמוסיפים את יתר החומרים). יוצקים על התחתית.
- מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה).
- מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה.
- מחזירים לתנור כבוי ל-5 דקות.
- מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן