עוגת גבינה פירורי אוריאו
עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5388.0 קק״ל 5388.0 קק״לפחמימות 515.2 גרם 515.2 גרםשומן 336.5 גרם 336.5 גרםנתרן 10709.4 מ״ג 10709.4 מ״גחלבון 84.1 גרם 84.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 225.4 גרם 225.4 גרםכולסטרול 481.0 מ״ג 481.0 מ״גסידן 556.6 מ״ג 556.6 מ״גברזל 20.8 מ״ג 20.8 מ״גאשלגן 1931.4 מ״ג 1931.4 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות515 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5388.0 קק״ל 5388.0 קק״לפחמימות 515.2 גרם 515.2 גרםשומן 336.5 גרם 336.5 גרםנתרן 10709.4 מ״ג 10709.4 מ״גחלבון 84.1 גרם 84.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 225.4 גרם 225.4 גרםכולסטרול 481.0 מ״ג 481.0 מ״גסידן 556.6 מ״ג 556.6 מ״גברזל 20.8 מ״ג 20.8 מ״גאשלגן 1931.4 מ״ג 1931.4 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
תכירו את זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הן גם באו להציל אותי כשעברנו לדירה במושב עם מטבח חום קצת עצוב, והפכו אותו לחגיגה מתוקה של תכלת נקודות. כשהזמנתי אותן לאפות איתי הן ביקשו “רק עוגת גבינה פירורים”, העוגה שהן הכי אוהבות. ביקשו קיבלו. ולא סתם “גבינה פירורים”, אלא כזו עם עוגיות אוריאו מצופות שוקולד לבן, למטה וגם למעלה. יאמי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 5388 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינת שמנת 30%
-
3 חבילות אוראו בציפוי שוקולד לבן
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
- במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
- מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
- במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
- מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן