עוגת גבינה פירורים מושלמת של קרין גורן
קבלו מתכון נפלא של עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול - הרבה יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה ליופי ואיזון המתיקות
קבלו מתכון נפלא של עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול - הרבה יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה ליופי ואיזון המתיקות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 403.1 קק״ל 4031.3 קק״לפחמימות 36.0 גרם 359.6 גרםשומן 24.4 גרם 244.4 גרםנתרן 279.6 מ״ג 2795.9 מ״גחלבון 9.6 גרם 96.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרםשומן רווי 14.3 גרם 143.5 גרםכולסטרול 143.1 מ״ג 1430.6 מ״גסידן 105.7 מ״ג 1057.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 563.6 מ״ג 5635.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 9.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות
-
פחמימות36 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 403.1 קק״ל 4031.3 קק״לפחמימות 36.0 גרם 359.6 גרםשומן 24.4 גרם 244.4 גרםנתרן 279.6 מ״ג 2795.9 מ״גחלבון 9.6 גרם 96.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרםשומן רווי 14.3 גרם 143.5 גרםכולסטרול 143.1 מ״ג 1430.6 מ״גסידן 105.7 מ״ג 1057.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 563.6 מ״ג 5635.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 9.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 403 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית ופירורים
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1שקית או 10 גרם סוכר וניל
-
200 גרם חמאה
-
4 חלמונים L
מלית גבינה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1גביע או 200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה נוספת.
- חותכים את החמאה לקוביות.
- מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק פירורי.
- מהדקים בידיים 1/2 מהבצק בשכבה אחידה לתחתית התבנית. משטחים את 1/2 הנותר של הבצק בתבנית נפרדת, מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים את שתי התבניות לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. מצננים לגמרי.
- מכינים את מלית הגבינה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והשמנת החמוצה עד לקבלת קרם יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הגבינה ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
- משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה.
- מפוררים בידיים את יתרת הבצק האפוי, לקבלת פירורים. מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות.
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה נוספת.
- חותכים את החמאה לקוביות.
- מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק פירורי.
- מהדקים בידיים 1/2 מהבצק בשכבה אחידה לתחתית התבנית. משטחים את 1/2 הנותר של הבצק בתבנית נפרדת, מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים את שתי התבניות לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. מצננים לגמרי.
- מכינים את מלית הגבינה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והשמנת החמוצה עד לקבלת קרם יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הגבינה ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
- משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה.
- מפוררים בידיים את יתרת הבצק האפוי, לקבלת פירורים. מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות.
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
האם אופים על טורבו או חום עליון תחתון?
חום עליון תחתון
שמתי את העוגה במקרר כמעט 24 שעות וכשניסיתי להוציא מהתבנית היא עדיין לא הייתה יציבה.
רציתי לשאול בבקשה האם אפשר במקום הבצק לדים ביסקוויטים. תודה על התשובה
אפשר להשתמש בביסקוויטים טחונים מעורבבים בחמאה מומסת