עוגת גבינה פירורים מושלמת של קרין גורן

קבלו מתכון נפלא של עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול - הרבה יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה ליופי ואיזון המתיקות
קבלו מתכון נפלא של עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול - הרבה יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה ליופי ואיזון המתיקות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    36 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 403.1 קק״ל 4031.3 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 359.6 גרם
    שומן 24.4 גרם 244.4 גרם
    נתרן 279.6 מ״ג 2795.9 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 96.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 14.3 גרם 143.5 גרם
    כולסטרול 143.1 מ״ג 1430.6 מ״ג
    סידן 105.7 מ״ג 1057.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 563.6 מ״ג 5635.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    36 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 403.1 קק״ל 4031.3 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 359.6 גרם
    שומן 24.4 גרם 244.4 גרם
    נתרן 279.6 מ״ג 2795.9 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 96.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 14.3 גרם 143.5 גרם
    כולסטרול 143.1 מ״ג 1430.6 מ״ג
    סידן 105.7 מ״ג 1057.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 563.6 מ״ג 5635.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית ופירורים

מלית גבינה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה נוספת.
  2. חותכים את החמאה לקוביות.
  3. מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק פירורי.
  4. מהדקים בידיים 1/2 מהבצק בשכבה אחידה לתחתית התבנית. משטחים את 1/2 הנותר של הבצק בתבנית נפרדת, מרופדת בנייר אפייה.
  5. מכניסים את שתי התבניות לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. מצננים לגמרי.
  6. מכינים את מלית הגבינה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והשמנת החמוצה עד לקבלת קרם יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הגבינה ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
  7. משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה.
  8. מפוררים בידיים את יתרת הבצק האפוי, לקבלת פירורים. מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות.
  9. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה פירורים מושלמת של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

    מריה בירקן לזר

    האם אופים על טורבו או חום עליון תחתון?

      Foody Foody

      חום עליון תחתון

    Neta Huja

    שמתי את העוגה במקרר כמעט 24 שעות וכשניסיתי להוציא מהתבנית היא עדיין לא הייתה יציבה.

    מינה לשם

    רציתי לשאול בבקשה האם אפשר במקום הבצק לדים ביסקוויטים. תודה על התשובה

      תמר שורצברד

      אפשר להשתמש בביסקוויטים טחונים מעורבבים בחמאה מומסת

קטגוריות

אביזרים

טכניקות