עוגת גבינה פירורים בתותים

עוגת גבינה פירורים בתותים זו מעין עוגה הפוכה ומיוחדת במינה: במקום שהתותים יהיו סתם קישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה
עוגת גבינה פירורים בתותים זו מעין עוגה הפוכה ומיוחדת במינה: במקום שהתותים יהיו סתם קישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.3 קק״ל 1693.5 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 195.5 גרם
    שומן 13.6 גרם 81.5 גרם
    נתרן 149.0 מ״ג 894.0 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 43.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 79.0 מ״ג 474.0 מ״ג
    סידן 53.8 מ״ג 323.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 104.3 מ״ג 625.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.3 קק״ל 1693.5 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 195.5 גרם
    שומן 13.6 גרם 81.5 גרם
    נתרן 149.0 מ״ג 894.0 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 43.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 79.0 מ״ג 474.0 מ״ג
    סידן 53.8 מ״ג 323.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 104.3 מ״ג 625.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

לעוגה הזו אני קוראת עוגת גבינה פירורים הפוכה – כי במקום שהתותים יהיו סתם הקישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה. עוגת גבינה פירורים בתוך תותים היא לא רק גימיק יפה אלא גם קינוח בנות מהמם  (סליחה –בנים), שאוכלים בידיים. אני אוהבת לקשט את הצלחת גם בתותים טבולים בשוקולד, להשלמת הקיטש.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מסירים לכל תות את “העוקץ” בסכין. חותכים את השפיץ ליישור (והעמדת התות בקלות על צלחת ההגשה). מרסקים עוגיות לפירורים.
  2. מרוקנים את התותים בעזרת כפית פריזיאן קטנה (לכדורי מלון).
  3. מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם.
  4. ממלאים כל תות בעזרת שקית זילוף או כפית.
  5. טובלים הפוך בקערה עם פירורי עוגיות (הן ייצמדו לקרם).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה פירורים בתותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות