-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 282.3 קק״ל 1693.5 קק״לפחמימות 32.6 גרם 195.5 גרםשומן 13.6 גרם 81.5 גרםנתרן 149.0 מ״ג 894.0 מ״גחלבון 7.3 גרם 43.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרםשומן רווי 2.8 גרם 16.5 גרםכולסטרול 79.0 מ״ג 474.0 מ״גסידן 53.8 מ״ג 323.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 104.3 מ״ג 625.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות33 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 282.3 קק״ל 1693.5 קק״לפחמימות 32.6 גרם 195.5 גרםשומן 13.6 גרם 81.5 גרםנתרן 149.0 מ״ג 894.0 מ״גחלבון 7.3 גרם 43.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרםשומן רווי 2.8 גרם 16.5 גרםכולסטרול 79.0 מ״ג 474.0 מ״גסידן 53.8 מ״ג 323.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 104.3 מ״ג 625.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לעוגה הזו אני קוראת עוגת גבינה פירורים הפוכה – כי במקום שהתותים יהיו סתם הקישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה. עוגת גבינה פירורים בתוך תותים היא לא רק גימיק יפה אלא גם קינוח בנות מהמם (סליחה –בנים), שאוכלים בידיים. אני אוהבת לקשט את הצלחת גם בתותים טבולים בשוקולד, להשלמת הקיטש.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 282 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 קופסה תותים
-
300 גרם עוגיות חמאה
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
אופן הכנה
- מסירים לכל תות את “העוקץ” בסכין. חותכים את השפיץ ליישור (והעמדת התות בקלות על צלחת ההגשה). מרסקים עוגיות לפירורים.
- מרוקנים את התותים בעזרת כפית פריזיאן קטנה (לכדורי מלון).
- מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם.
- ממלאים כל תות בעזרת שקית זילוף או כפית.
- טובלים הפוך בקערה עם פירורי עוגיות (הן ייצמדו לקרם).
אופן הכנה
- מסירים לכל תות את “העוקץ” בסכין. חותכים את השפיץ ליישור (והעמדת התות בקלות על צלחת ההגשה). מרסקים עוגיות לפירורים.
- מרוקנים את התותים בעזרת כפית פריזיאן קטנה (לכדורי מלון).
- מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם.
- ממלאים כל תות בעזרת שקית זילוף או כפית.
- טובלים הפוך בקערה עם פירורי עוגיות (הן ייצמדו לקרם).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן