עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה זו עוגת גבינה אפויה גבוהה, מרשימה וטעימה מאוד, משודרגת בציפוי יפהפה על בסיס פסיפלורה אקזוטית
עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה זו עוגת גבינה אפויה גבוהה, מרשימה וטעימה מאוד, משודרגת בציפוי יפהפה על בסיס פסיפלורה אקזוטית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • פחמימות
    75 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3853.2 קק״ל 3853.2 קק״ל
    פחמימות 75.1 גרם 75.1 גרם
    שומן 342.8 גרם 342.8 גרם
    נתרן 12516.4 מ״ג 12516.4 מ״ג
    חלבון 119.1 גרם 119.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 204.3 גרם 204.3 גרם
    כולסטרול 2450.3 מ״ג 2450.3 מ״ג
    סידן 956.1 מ״ג 956.1 מ״ג
    ברזל 18.2 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 1640.4 מ״ג 1640.4 מ״ג
    אבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • פחמימות
    75 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3853.2 קק״ל 3853.2 קק״ל
    פחמימות 75.1 גרם 75.1 גרם
    שומן 342.8 גרם 342.8 גרם
    נתרן 12516.4 מ״ג 12516.4 מ״ג
    חלבון 119.1 גרם 119.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 204.3 גרם 204.3 גרם
    כולסטרול 2450.3 מ״ג 2450.3 מ״ג
    סידן 956.1 מ״ג 956.1 מ״ג
    ברזל 18.2 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 1640.4 מ״ג 1640.4 מ״ג
    אבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  3. מכינים את מלית הגבינה, מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-140 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  4. בקערה טורפים (בעדינות, לא מקציפים!) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים ביצים, קליפת תפוז ונקטר מנגו וטורפים לתערובת חלקה.
  5. מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה.
  6. מוזגים את התערובת לתבנית משומנת בתרסיס שמן. אופים כשעה וחצי.
  7. מצננים ומצפים: מערבבים את מחית הפסיפלורה עם אבקת סוכר. מפזרים את אבקת הג’לטין על המים וממתינים חצי דקה. מחממים במיקרוגל 10 שניות לנוזל חלק (לא להרתיח). מוסיפים למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב, ויוצקים על העוגה.
  8. מעבירים למקרר למשך הלילה לצינון והתייצבות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות