עוגת גבינה ותותים

עוגת גבינה ותותים זו עוגת גבינה אפויה יפהפיה, שלא צונחת, פשוטה להכנה, עם תוספת קונפיטורת תותים, שמוגשת עם סירופ תותים טריים
עוגת גבינה ותותים זו עוגת גבינה אפויה יפהפיה, שלא צונחת, פשוטה להכנה, עם תוספת קונפיטורת תותים, שמוגשת עם סירופ תותים טריים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    204 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4764.2 קק״ל 4764.2 קק״ל
    פחמימות 203.5 גרם 203.5 גרם
    שומן 376.3 גרם 376.3 גרם
    נתרן 13734.7 מ״ג 13734.7 מ״ג
    חלבון 140.6 גרם 140.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 224.5 גרם 224.5 גרם
    כולסטרול 2003.2 מ״ג 2003.2 מ״ג
    סידן 1338.4 מ״ג 1338.4 מ״ג
    ברזל 20.3 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 6391.9 מ״ג 6391.9 מ״ג
    אבץ 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    204 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4764.2 קק״ל 4764.2 קק״ל
    פחמימות 203.5 גרם 203.5 גרם
    שומן 376.3 גרם 376.3 גרם
    נתרן 13734.7 מ״ג 13734.7 מ״ג
    חלבון 140.6 גרם 140.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 224.5 גרם 224.5 גרם
    כולסטרול 2003.2 מ״ג 2003.2 מ״ג
    סידן 1338.4 מ״ג 1338.4 מ״ג
    ברזל 20.3 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 6391.9 מ״ג 6391.9 מ״ג
    אבץ 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית גבינה

סירופ תותים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים לפירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-120 מעלות.
  3. מערבבים שני סוגי גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב, מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לקבלת תערובת חלקה.
  4. מורחים ריבת תותים על התחתית ומוזגים מעל את תערובת הגבינה. אופים במשך כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. כשהעוגה מתקררת, מכינים את הרוטב: טוחנים תותים ואבקת סוכר במעבד מזון ומסננים במסננת דקה. שומרים במקרר עד ההגשה.
  6. מגישים כל פרוסת עוגה עם כף רוטב תות מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה ותותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות