-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4764.2 קק״ל 4764.2 קק״לפחמימות 203.5 גרם 203.5 גרםשומן 376.3 גרם 376.3 גרםנתרן 13734.7 מ״ג 13734.7 מ״גחלבון 140.6 גרם 140.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 224.5 גרם 224.5 גרםכולסטרול 2003.2 מ״ג 2003.2 מ״גסידן 1338.4 מ״ג 1338.4 מ״גברזל 20.3 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 6391.9 מ״ג 6391.9 מ״גאבץ 15.5 מ״ג 15.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
פחמימות204 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4764.2 קק״ל 4764.2 קק״לפחמימות 203.5 גרם 203.5 גרםשומן 376.3 גרם 376.3 גרםנתרן 13734.7 מ״ג 13734.7 מ״גחלבון 140.6 גרם 140.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 224.5 גרם 224.5 גרםכולסטרול 2003.2 מ״ג 2003.2 מ״גסידן 1338.4 מ״ג 1338.4 מ״גברזל 20.3 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 6391.9 מ״ג 6391.9 מ״גאבץ 15.5 מ״ג 15.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 4764 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
200 גרם פתי בר וניל
-
70 גרם חמאה
מלית גבינה
-
750 גרם גבינת שמנת 30%
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
4 ביצים L
-
1גביע או 200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
ריבה
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים לפירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-120 מעלות.
- מערבבים שני סוגי גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב, מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לקבלת תערובת חלקה.
- מורחים ריבת תותים על התחתית ומוזגים מעל את תערובת הגבינה. אופים במשך כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה. מוציאים מהתנור ומצננים.
- כשהעוגה מתקררת, מכינים את הרוטב: טוחנים תותים ואבקת סוכר במעבד מזון ומסננים במסננת דקה. שומרים במקרר עד ההגשה.
- מגישים כל פרוסת עוגה עם כף רוטב תות מעל.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים לפירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-120 מעלות.
- מערבבים שני סוגי גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב, מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לקבלת תערובת חלקה.
- מורחים ריבת תותים על התחתית ומוזגים מעל את תערובת הגבינה. אופים במשך כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה. מוציאים מהתנור ומצננים.
- כשהעוגה מתקררת, מכינים את הרוטב: טוחנים תותים ואבקת סוכר במעבד מזון ומסננים במסננת דקה. שומרים במקרר עד ההגשה.
- מגישים כל פרוסת עוגה עם כף רוטב תות מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן