עוגת גבינה ושוקולד לבן בצנצנת

שי-לי ליפא עם מתכון של עוגת גבינה פשוטה להכנה שמגישים בצנצנות אישיות - כיף להכין ולהגיש בחג וקל לשנע כשמתארחים
שי-לי ליפא עם מתכון של עוגת גבינה פשוטה להכנה שמגישים בצנצנות אישיות - כיף להכין ולהגיש בחג וקל לשנע כשמתארחים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 7 שעות
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 330.6 קק״ל 2644.8 קק״ל
    פחמימות 37.1 גרם 297.1 גרם
    שומן 17.0 גרם 135.8 גרם
    נתרן 146.4 מ״ג 1171.5 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 29.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 80.6 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 236.0 מ״ג
    סידן 74.7 מ״ג 597.9 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 29.7 מ״ג
    אשלגן 109.4 מ״ג 875.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 7 שעות
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 330.6 קק״ל 2644.8 קק״ל
    פחמימות 37.1 גרם 297.1 גרם
    שומן 17.0 גרם 135.8 גרם
    נתרן 146.4 מ״ג 1171.5 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 29.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 80.6 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 236.0 מ״ג
    סידן 74.7 מ״ג 597.9 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 29.7 מ״ג
    אשלגן 109.4 מ״ג 875.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה. שוברים את השוקולד לקוביות.
  2. מכינים את הבסיס: מרסקים את הביסקוויטים לפירורים באמצעות מעבד מזון או פטיש שניצלים. מערבבים בקערה את הפירורים והחמאה לתערובת אחידה. משטחים בצנצנות. מעבירים למקפיא ל-10 דקות להתייצבות.
  3. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מארי).
    מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב.
  4. מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
  5. מוציאים את הכוסות מהמקפיא ויוצקים מעל את המלית. סוגרים את הצנצנות ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  6. מקשטים בפירות היער או התותים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה ושוקולד לבן בצנצנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות