-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 107.3 קק״ל 1288.0 קק״לפחמימות 1.3 גרם 16.0 גרםשומן 10.0 גרם 120.0 גרםנתרן 533.3 מ״ג 6400.0 מ״גחלבון 3.0 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 6.3 גרם 76.0 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 380.0 מ״גסידן 32.7 מ״ג 392.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 48.7 מ״ג 584.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
פחמימות1 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 107.3 קק״ל 1288.0 קק״לפחמימות 1.3 גרם 16.0 גרםשומן 10.0 גרם 120.0 גרםנתרן 533.3 מ״ג 6400.0 מ״גחלבון 3.0 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 6.3 גרם 76.0 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 380.0 מ״גסידן 32.7 מ״ג 392.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 48.7 מ״ג 584.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 107 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 מיכל ממרח לוטוס
-
1חבילה או 250 גרם עוגיות לוטוס
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2מיכלים או 500 גרם גבינת שמנת 30%
אופן הכנה
- טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
- משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
- משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
- מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.
אופן הכנה
- טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
- מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
- משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
- משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
- מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות