עוגת גבינה וקרמל ללא אפייה של קרין גורן

רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
רוצים לשדרג את עוגת הגבינה הקרה שלכם? קרין גורן מכינה עוגת גבינה וקרמל משגעת שאפילו לא צריך לאפות אותה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.3 קק״ל 1288.0 קק״ל
    פחמימות 1.3 גרם 16.0 גרם
    שומן 10.0 גרם 120.0 גרם
    נתרן 533.3 מ״ג 6400.0 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 76.0 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 32.7 מ״ג 392.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 48.7 מ״ג 584.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.3 קק״ל 1288.0 קק״ל
    פחמימות 1.3 גרם 16.0 גרם
    שומן 10.0 גרם 120.0 גרם
    נתרן 533.3 מ״ג 6400.0 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 76.0 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 32.7 מ״ג 392.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 48.7 מ״ג 584.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד המזון או בעזרת מערוך. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. משטחים את תערובת העוגיות בתחתית התבנית.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והסוכר לקרם יציב.
  5. משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
  6. מחממים במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה וקרמל ללא אפייה של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    שני יקוט שלג
    שני יקוט שלג
    ענבל סינגר

    ניסיון

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות