עוגת גבינה ופירורי עוגיות
קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3780.0 קק״ל 3780.0 קק״לפחמימות 400.6 גרם 400.6 גרםשומן 187.1 גרם 187.1 גרםנתרן 2472.4 מ״ג 2472.4 מ״גחלבון 80.1 גרם 80.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 67.2 גרם 67.2 גרםכולסטרול 311.0 מ״ג 311.0 מ״גסידן 580.6 מ״ג 580.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 763.4 מ״ג 763.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות401 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3780.0 קק״ל 3780.0 קק״לפחמימות 400.6 גרם 400.6 גרםשומן 187.1 גרם 187.1 גרםנתרן 2472.4 מ״ג 2472.4 מ״גחלבון 80.1 גרם 80.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 67.2 גרם 67.2 גרםכולסטרול 311.0 מ״ג 311.0 מ״גסידן 580.6 מ״ג 580.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 763.4 מ״ג 763.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
עוגת גבינה ללא אפייה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות. אני אוהבת להשתמש בעוגיות “עם אופי”, כמו עוגיות קרמל מתובלות (“לוטוס”) או עוגיות סנדוויץ’ (“אוריאו”).
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 3780 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
250 גרם עוגיות לוטוס
-
100 גרם חמאה
מלית גבינה
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
קישוט
-
250 גרם עוגיות לוטוס
אופן הכנה
- טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
- מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
- מכינים את מלית הגבינה, מקשטים בפירורים ומקררים:
- מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית.
- מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
- מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
- מכינים את מלית הגבינה, מקשטים בפירורים ומקררים:
- מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית.
- מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן