מתחם שבועות תמונת רקע

עוגת גבינה בטעם מלבי

גם עוגת גבינה וגם מלבי בקינוח אחד: עוגת גבינה חגיגית, צבעונית וטעימה בטירוף שהיא מצד אחד עשירה וגבינתית ומצד שני קלילה וקרירה כמו מלבי
גם עוגת גבינה וגם מלבי בקינוח אחד: עוגת גבינה חגיגית, צבעונית וטעימה בטירוף שהיא מצד אחד עשירה וגבינתית ומצד שני קלילה וקרירה כמו מלבי
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    319 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5045.9 קק״ל 5045.9 קק״ל
    פחמימות 319.2 גרם 319.2 גרם
    סוכר 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן 371.8 גרם 371.8 גרם
    נתרן 2342.1 מ״ג 2342.1 מ״ג
    חלבון 120.6 גרם 120.6 גרם
    סיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 251.0 גרם 251.0 גרם
    כולסטרול 1684.4 מ״ג 1684.4 מ״ג
    סידן 1213.5 מ״ג 1213.5 מ״ג
    ברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 3140.2 מ״ג 3140.2 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    319 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5045.9 קק״ל 5045.9 קק״ל
    פחמימות 319.2 גרם 319.2 גרם
    סוכר 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן 371.8 גרם 371.8 גרם
    נתרן 2342.1 מ״ג 2342.1 מ״ג
    חלבון 120.6 גרם 120.6 גרם
    סיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 251.0 גרם 251.0 גרם
    כולסטרול 1684.4 מ״ג 1684.4 מ״ג
    סידן 1213.5 מ״ג 1213.5 מ״ג
    ברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 3140.2 מ״ג 3140.2 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
נטלי לוין
X

2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


בסיס קוקוס:

מלית גבינה, קוקוס ומי ורדים:

גנאש שוקולד לבן ורדים:

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

 

באנר שבועות

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים ביסקוויטים וקוקוס לאבקה דקה.
  2. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית במרקם של חול רטוב.
  3. מעבירים את הפירורים לתבנית משומנת קלות ומהדקים היטב לתחתית ליצירת בסיס.
  4. מצננים את הבסיס במשך 15 דקות במקפיא. בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
  5. אופים את הבסיס במשך 10 דקות עד הזהבה. מצננים בטמפרטורת החדר.
  6. מכינים מלית גבינה, קוקוס ומי ורדים: בקערה גדולה טורפים יחד קרם קוקוס, גבינה, סוכר, וניל ומי ורדים לתערובת אחידה.
  7. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך טריפה בין הוספה להוספה.
  8. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת. התערובת תהיה דלילה וזה בסדר.
  9. מתיזים שמן על דפנות התבנית ויוצקים את התערובת על גבי הבסיס.
  10. מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות (ללא טורבו).
  11. אופים במשך 60-90 דקות או עד שהעוגה מתייצבת בשוליים, תופחת מעט אך עדיין רוטטת במרכז קלות.
  12. מכבים את התנור ומניחים לעוגה להצטנן בתוכו עד קירור לטמפרטורת החדר.
  13. מעבירים את העוגה לקירור למשך לילה במקרר, עטופה היטב.
  14. מכינים גנאש שוקולד לבן ומי ורדים: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
  15. מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
  16. מערבבים היטב להמסה מלאה. מוסיפים מי ורדים וצבע מאכל ומערבבים עד שאחיד.
  17. מקשטים ומגישים: מחלצים את העוגה מהתבנית.
  18. יוצקים את הגנאש בחלק העליון.
  19. מקשטים בקוקוס ופיסטוקים קצוצים ומגישים.

המתכון בשיתוף פאם

 

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

הערות

  • אפשר להשתמש בביסקוויטים או עוגיות מכל סוג שאוהבים בתור בסיס. במקום קוקוס אפשר להשתמש בשקדים טחונים באותה כמות
  • חשוב להשתמש בקרם קוקוס בעל 17% שומן לפחות, אך משתמשים בכל תכולת הפחית, כולל הנוזלים, כך שאין צורך לקרר ולהשתמש רק בחלק הקרמי
  • העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה בטעם מלבי

הכנתם את המתכון?

כן
    דניאל2 טרכטרמנוש

    4

    דניאל2 טרכטרמנוש

    בדיקה חדשה

    דניאל2 טרכטרמנוש

    ג

הצג עוד

תגובות (4)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות