עוגת גבינה אפויה עם קצפת ותותים

חג השבועות ממש בפתח ואתם מתלבטים איזו עוגה להכין? קבלו מתכון של עוגת גבינה אפויה אוורירית עם בסיס ביסקוויטים, קצפת ותותים
חג השבועות ממש בפתח ואתם מתלבטים איזו עוגה להכין? קבלו מתכון של עוגת גבינה אפויה אוורירית עם בסיס ביסקוויטים, קצפת ותותים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 10 שעות
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.5 קק״ל 3996.4 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 131.5 גרם
    שומן 40.4 גרם 323.5 גרם
    נתרן 1689.6 מ״ג 13517.0 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 109.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 24.1 גרם 193.1 גרם
    כולסטרול 256.7 מ״ג 2053.6 מ״ג
    סידן 128.4 מ״ג 1027.5 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 472.7 מ״ג 3781.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 10 שעות
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.5 קק״ל 3996.4 קק״ל
    פחמימות 16.4 גרם 131.5 גרם
    שומן 40.4 גרם 323.5 גרם
    נתרן 1689.6 מ״ג 13517.0 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 109.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 24.1 גרם 193.1 גרם
    כולסטרול 256.7 מ״ג 2053.6 מ״ג
    סידן 128.4 מ״ג 1027.5 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 472.7 מ״ג 3781.5 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בסיס

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מכינים תבנית אפייה עמוקה עם מים.
  2. ממיסים את החמאה. חותכים את התותים לרבעים.
  3. מכינים את התחתית: מרסקים את העוגיות ידנית או במעבד מזון, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת דביקה. מפזרים אותה בתחתית תבנית האפייה ומהדקים היטב, ידנית או בעזרת תחתית כוס. אם משתמשים בתבנית עם תחתית מתפרקת, עוטפים אותה היטב בנייר כסף. שומרים בצד.
  4. מכינים את המלית: מניחים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את גבינת השמנת ומערבבים. אפשר לעשות זאת ידנית בעזרת מרית. מוסיפים את הסוכר, הקורנפלור, גרידת הלימון (אופציונלי) והמלח ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצים, אחת-אחת, ומערבבים. מוסיפים את החלמונים ומערבבים שוב. מוסיפים את השמנת החמוצה ומיץ הלימון ומערבבים בפעם האחרונה עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  5. יוצקים את הבלילה מעל תחתית העוגיות, מניחים את התבנית לתוך התבנית הגדולה עם המים (כדאי שהמים יגיעו ל-1/2 גובה התבנית), ואופים כ-45-55 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת, מזהיבה, אך עדיין טיפה רוטטת במרכז. לא פותחים את התנור בזמן האפייה.
  6. מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים. מומלץ לקרר במקרר במשך לילה שלם.
  7. מכינים את הקצפת: מקציפים את כל הרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה.
  8. עורמים את הקצפת במרכז עוגת הגבינה ומקשטים אותה בתותים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה אפויה עם קצפת ותותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות