עוגת גבינה אפויה עם ריבת תותים
עוגת גבינה אפויה, גבוהה ורכה, שלא נופלת באפייה, עם הפתעה מתוקה בפנים – שבילים של ריבת תות שמאזנים את המתיקות עם חמצמצות עדינה
עוגת גבינה אפויה, גבוהה ורכה, שלא נופלת באפייה, עם הפתעה מתוקה בפנים – שבילים של ריבת תות שמאזנים את המתיקות עם חמצמצות עדינה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 634.3 קק״ל 6342.7 קק״לפחמימות 45.5 גרם 455.4 גרםשומן 42.0 גרם 420.0 גרםנתרן 616.9 מ״ג 6169.4 מ״גחלבון 17.4 גרם 174.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרםשומן רווי 22.8 גרם 227.9 גרםכולסטרול 301.6 מ״ג 3016.1 מ״גסידן 222.8 מ״ג 2228.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 601.4 מ״ג 6013.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 17.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
פחמימות46 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 634.3 קק״ל 6342.7 קק״לפחמימות 45.5 גרם 455.4 גרםשומן 42.0 גרם 420.0 גרםנתרן 616.9 מ״ג 6169.4 מ״גחלבון 17.4 גרם 174.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרםשומן רווי 22.8 גרם 227.9 גרםכולסטרול 301.6 מ״ג 3016.1 מ״גסידן 222.8 מ״ג 2228.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 601.4 מ״ג 6013.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 17.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 634 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
250 גרם עוגיות חמאה
-
100 גרם חמאה
-
1 כף אבקת סוכר
מילוי גבינה
-
420 גרם גבינת עיזים למריחה
-
300 גרם גבינת בורסאן בטעם טבעי
-
5 ביצים XL
-
5 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
4 כפות קורנפלור
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
4 כפות ריבת תות
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
- ממיסים את החמאה.
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
- מכינים את התחתית: טוחנים את העוגיות במעבד מזון עד לקבלת פירורים טחונים. מוסיפים את החמאה וטוחנים עוד 1/2 דקה.
- מניחים את פירורי העוגיות בתוך התבנית ומהדקים לתחתית. מכניסים למקרר ל-10 דקות.
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים את החלבונים במשך 2 דקות ומוסיפים את הסוכר וסוכר הווניל בזמן ההקצפה, בזרם איטי. מקציפים עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים את החלמונים והגבינות ומערבלים מעט.
- מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים היטב עד שאין גושים. התערובת חייבת להיות חלקה, אז מומלץ להקציף מעט או ידנית או במיקסר.
- מקפלים פנימה את קציפת החלבונים עד שהתערובת חלקה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית עם פירורי העוגיות, מזלפים מעל את מעדן הפרי ובעזרת מזלג יוצרים שיוש על העוגה.
- אופים במשך 10 דקות, מורידים את החום ל-150 מעלות ואופים עוד 50 דקות. סוגרים את התנור, לא פותחים את הדלת ומשאירים את העוגה בפנים לעוד 50 דקות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
- ממיסים את החמאה.
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
- מכינים את התחתית: טוחנים את העוגיות במעבד מזון עד לקבלת פירורים טחונים. מוסיפים את החמאה וטוחנים עוד 1/2 דקה.
- מניחים את פירורי העוגיות בתוך התבנית ומהדקים לתחתית. מכניסים למקרר ל-10 דקות.
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים את החלבונים במשך 2 דקות ומוסיפים את הסוכר וסוכר הווניל בזמן ההקצפה, בזרם איטי. מקציפים עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים את החלמונים והגבינות ומערבלים מעט.
- מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים היטב עד שאין גושים. התערובת חייבת להיות חלקה, אז מומלץ להקציף מעט או ידנית או במיקסר.
- מקפלים פנימה את קציפת החלבונים עד שהתערובת חלקה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית עם פירורי העוגיות, מזלפים מעל את מעדן הפרי ובעזרת מזלג יוצרים שיוש על העוגה.
- אופים במשך 10 דקות, מורידים את החום ל-150 מעלות ואופים עוד 50 דקות. סוגרים את התנור, לא פותחים את הדלת ומשאירים את העוגה בפנים לעוד 50 דקות.
הערות
- אם אין מעבד מזון אפשר להכניס את העוגיות לשקית ולהכות עם פטיש שניצלים
- אפשר להשתמש בכל ריבה שאוהבים: תותים, דובדבנים, משמש
הערות
- אם אין מעבד מזון אפשר להכניס את העוגיות לשקית ולהכות עם פטיש שניצלים
- אפשר להשתמש בכל ריבה שאוהבים: תותים, דובדבנים, משמש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן