עוגת בננות עם חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5518.8 קק״ל 5518.8 קק״לפחמימות 679.2 גרם 679.2 גרםשומן 335.5 גרם 335.5 גרםנתרן 1639.2 מ״ג 1639.2 מ״גחלבון 113.3 גרם 113.3 גרםסיבים תזונתיים 26.9 גרם 26.9 גרםשומן רווי 170.6 גרם 170.6 גרםכולסטרול 1587.2 מ״ג 1587.2 מ״גסידן 607.1 מ״ג 607.1 מ״גברזל 26.5 מ״ג 26.5 מ״גאשלגן 9529.0 מ״ג 9529.0 מ״גאבץ 17.0 מ״ג 17.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
פחמימות679 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5518.8 קק״ל 5518.8 קק״לפחמימות 679.2 גרם 679.2 גרםשומן 335.5 גרם 335.5 גרםנתרן 1639.2 מ״ג 1639.2 מ״גחלבון 113.3 גרם 113.3 גרםסיבים תזונתיים 26.9 גרם 26.9 גרםשומן רווי 170.6 גרם 170.6 גרםכולסטרול 1587.2 מ״ג 1587.2 מ״גסידן 607.1 מ״ג 607.1 מ״גברזל 26.5 מ״ג 26.5 מ״גאשלגן 9529.0 מ״ג 9529.0 מ״גאבץ 17.0 מ״ג 17.0 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 5519 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
4 ביצים L
-
3 בננות גדולות
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
4 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
1 1/2 כוסות שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה ואת הסוכר. מערבלים כ-3 דקות.
2. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבול, עד שהם נטמעות בתערובת.
3. מוסיפים בננות, שמנת חמוצה, חמאת בוטנים ותמצית וניל ומערבלים.
4. מוסיפים את אבקת האפייה ואת הקמח ומערבלים רק מעט, עד שהקמח נטמע בתערובת.
5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ואם יש את נטיפי חמאת הבוטנים ומערבלים מעט לפיזור אחיד.
6. מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה ואת הסוכר. מערבלים כ-3 דקות.
2. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבול, עד שהם נטמעות בתערובת.
3. מוסיפים בננות, שמנת חמוצה, חמאת בוטנים ותמצית וניל ומערבלים.
4. מוסיפים את אבקת האפייה ואת הקמח ומערבלים רק מעט, עד שהקמח נטמע בתערובת.
5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ואם יש את נטיפי חמאת הבוטנים ומערבלים מעט לפיזור אחיד.
6. מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
צילום: שני הלוי