עוגת בננות עם חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס

יום שישי בפתח ומתחשק לכם לאפות? קבלו מתכון משגע של עוגת בננות עם חמאת בוטנים. בכל פרוסה מקבלים טעמי בננה עדינים עם נגיעות שוקולד צ'יפס
יום שישי בפתח ומתחשק לכם לאפות? קבלו מתכון משגע של עוגת בננות עם חמאת בוטנים. בכל פרוסה מקבלים טעמי בננה עדינים עם נגיעות שוקולד צ'יפס
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    679 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5518.8 קק״ל 5518.8 קק״ל
    פחמימות 679.2 גרם 679.2 גרם
    שומן 335.5 גרם 335.5 גרם
    נתרן 1639.2 מ״ג 1639.2 מ״ג
    חלבון 113.3 גרם 113.3 גרם
    סיבים תזונתיים 26.9 גרם 26.9 גרם
    שומן רווי 170.6 גרם 170.6 גרם
    כולסטרול 1587.2 מ״ג 1587.2 מ״ג
    סידן 607.1 מ״ג 607.1 מ״ג
    ברזל 26.5 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 9529.0 מ״ג 9529.0 מ״ג
    אבץ 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    679 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5518.8 קק״ל 5518.8 קק״ל
    פחמימות 679.2 גרם 679.2 גרם
    שומן 335.5 גרם 335.5 גרם
    נתרן 1639.2 מ״ג 1639.2 מ״ג
    חלבון 113.3 גרם 113.3 גרם
    סיבים תזונתיים 26.9 גרם 26.9 גרם
    שומן רווי 170.6 גרם 170.6 גרם
    כולסטרול 1587.2 מ״ג 1587.2 מ״ג
    סידן 607.1 מ״ג 607.1 מ״ג
    ברזל 26.5 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 9529.0 מ״ג 9529.0 מ״ג
    אבץ 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה ואת הסוכר. מערבלים כ-3 דקות.
2. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבול, עד שהם נטמעות בתערובת.
3. מוסיפים בננות, שמנת חמוצה, חמאת בוטנים ותמצית וניל ומערבלים.
4. מוסיפים את אבקת האפייה ואת הקמח ומערבלים רק מעט, עד שהקמח נטמע בתערובת.
5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ואם יש את נטיפי חמאת הבוטנים ומערבלים מעט לפיזור אחיד.
6. מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

צילום: שני הלוי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת בננות עם חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות