עוגת בננות וקוקוס עם שוקולד צ’יפס

יש לכם בבית כמה בננות בשלות מדי? למה שלא תכינו עוגת בננות נפלאה עם טעמים עדינים של קוקוס וגם שוקולד צ'יפס. וההפתעה – העוגה פרווה בזכות השימוש בקרם קוקוס
יש לכם בבית כמה בננות בשלות מדי? למה שלא תכינו עוגת בננות נפלאה עם טעמים עדינים של קוקוס וגם שוקולד צ'יפס. וההפתעה – העוגה פרווה בזכות השימוש בקרם קוקוס
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    240 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3501.7 קק״ל 3501.7 קק״ל
    פחמימות 239.5 גרם 239.5 גרם
    שומן 267.8 גרם 267.8 גרם
    נתרן 1814.1 מ״ג 1814.1 מ״ג
    חלבון 43.2 גרם 43.2 גרם
    סיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 101.4 גרם 101.4 גרם
    כולסטרול 507.6 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 174.8 מ״ג 174.8 מ״ג
    ברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 3310.8 מ״ג 3310.8 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    240 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3501.7 קק״ל 3501.7 קק״ל
    פחמימות 239.5 גרם 239.5 גרם
    שומן 267.8 גרם 267.8 גרם
    נתרן 1814.1 מ״ג 1814.1 מ״ג
    חלבון 43.2 גרם 43.2 גרם
    סיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 101.4 גרם 101.4 גרם
    כולסטרול 507.6 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 174.8 מ״ג 174.8 מ״ג
    ברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 3310.8 מ״ג 3310.8 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה גדולה מועכים את הבננות היטב.
  3. מוסיפים ביצים, סוכר, שמן וקרם קוקוס וטורפים היטב.
  4. מוסיפים קוקוס וקמח ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בתערובת.
  5. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
  6. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים בתנור החם במשך 25-30 דקות או עד שהעוגה יציבה.
  7. בינתיים, מכינים את הקישוט: במחבת קטנה מחממים את הסוכר והמים עד ליצירת קרמל.
  8. פורסים את הבננה לפרוסות בעובי 1 ס”מ, ומוסיפים לקרמל.
  9. מקשטים את העוגה בציפוי הבננות והקרמל ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת בננות וקוקוס עם שוקולד צ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות