עוגת בננות וקוקוס עם שוקולד צ’יפס
יש לכם בבית כמה בננות בשלות מדי? למה שלא תכינו עוגת בננות נפלאה עם טעמים עדינים של קוקוס וגם שוקולד צ'יפס. וההפתעה – העוגה פרווה בזכות השימוש בקרם קוקוס
יש לכם בבית כמה בננות בשלות מדי? למה שלא תכינו עוגת בננות נפלאה עם טעמים עדינים של קוקוס וגם שוקולד צ'יפס. וההפתעה – העוגה פרווה בזכות השימוש בקרם קוקוס
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3501.7 קק״ל 3501.7 קק״לפחמימות 239.5 גרם 239.5 גרםשומן 267.8 גרם 267.8 גרםנתרן 1814.1 מ״ג 1814.1 מ״גחלבון 43.2 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרםשומן רווי 101.4 גרם 101.4 גרםכולסטרול 507.6 מ״ג 507.6 מ״גסידן 174.8 מ״ג 174.8 מ״גברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 3310.8 מ״ג 3310.8 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
פחמימות240 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3501.7 קק״ל 3501.7 קק״לפחמימות 239.5 גרם 239.5 גרםשומן 267.8 גרם 267.8 גרםנתרן 1814.1 מ״ג 1814.1 מ״גחלבון 43.2 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 22.5 גרם 22.5 גרםשומן רווי 101.4 גרם 101.4 גרםכולסטרול 507.6 מ״ג 507.6 מ״גסידן 174.8 מ״ג 174.8 מ״גברזל 15.1 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 3310.8 מ״ג 3310.8 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 3502 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 בננות בינוניות
-
2 ביצים L
-
3/4כוס או 150 מ"ל שמן קנולה
-
1/2קופסה או 200 מ"ל קרם קוקוס
-
1/2 כוס קוקוס טחון
-
1כוס או 140 גרם קמח תופח
-
1/2כוס או 100 גרם שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה גדולה מועכים את הבננות היטב.
- מוסיפים ביצים, סוכר, שמן וקרם קוקוס וטורפים היטב.
- מוסיפים קוקוס וקמח ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים בתנור החם במשך 25-30 דקות או עד שהעוגה יציבה.
- בינתיים, מכינים את הקישוט: במחבת קטנה מחממים את הסוכר והמים עד ליצירת קרמל.
- פורסים את הבננה לפרוסות בעובי 1 ס”מ, ומוסיפים לקרמל.
- מקשטים את העוגה בציפוי הבננות והקרמל ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה גדולה מועכים את הבננות היטב.
- מוסיפים ביצים, סוכר, שמן וקרם קוקוס וטורפים היטב.
- מוסיפים קוקוס וקמח ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים בתנור החם במשך 25-30 דקות או עד שהעוגה יציבה.
- בינתיים, מכינים את הקישוט: במחבת קטנה מחממים את הסוכר והמים עד ליצירת קרמל.
- פורסים את הבננה לפרוסות בעובי 1 ס”מ, ומוסיפים לקרמל.
- מקשטים את העוגה בציפוי הבננות והקרמל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן