
עוגת ביסקוויטים קרמלית
קבלו מתכון נפלא של עוגת ביסקוויטים קרמלית עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים ופירורי עוגיות קרמל לקישוט
קבלו מתכון נפלא של עוגת ביסקוויטים קרמלית עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים ופירורי עוגיות קרמל לקישוט
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2336.0 קק״ל 2336.0 קק״לפחמימות 228.0 גרם 228.0 גרםשומן 152.4 גרם 152.4 גרםנתרן 840.0 מ״ג 840.0 מ״גחלבון 11.6 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרםשומן רווי 30.4 גרם 30.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.8 מ״ג 36.8 מ״גברזל 1.6 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 232.0 מ״ג 232.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5 -
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳ -
פחמימות228 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2336.0 קק״ל 2336.0 קק״לפחמימות 228.0 גרם 228.0 גרםשומן 152.4 גרם 152.4 גרםנתרן 840.0 מ״ג 840.0 מ״גחלבון 11.6 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרםשומן רווי 30.4 גרם 30.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.8 מ״ג 36.8 מ״גברזל 1.6 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 232.0 מ״ג 232.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
גרסה מיוחדת לעוגת ביסקוויטים – עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים וגם פירורים של עוגיות קרמל טחונות לקישוט. בהשוואה לעוגה הקלאסית (שהרבה זוכרים אותה כעוגה הראשונה שהם אי פעם הכינו…) הטעמים כאן קצת יותר מתוחכמים, אבל היא עדיין מאוד קלה ומהירה להכנה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 2336 | כמות מנות 1 |
|---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 200 גרם גבינת שמנת 30%
-
1 צנצנת ממרח לוטוס
שכבות העוגיות ופירורי עוגיות
-
2 חבילות עוגיות לוטוס

אופן הכנה
- במיקסר מקציפים את כל חומרי המלית לקצפת רכה.
- מסדרים שכבת עוגיות בצפיפות בתחתית התבנית (לא מרטיבים אותם - הם יתרככו מספיק במהלך קירור העוגה). מורחים מעל מחצית מהקרם. מסדרים עוד שכבת עוגיות מעל ומכסים ביתרת הקרם.
- טוחנים במעבד מזון את העוגיות שנשארו לפירורים ומפזרים מעל העוגה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות הקרם והתרככות העוגיות.
- מגישים קר.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים את כל חומרי המלית לקצפת רכה.
- מסדרים שכבת עוגיות בצפיפות בתחתית התבנית (לא מרטיבים אותם - הם יתרככו מספיק במהלך קירור העוגה). מורחים מעל מחצית מהקרם. מסדרים עוד שכבת עוגיות מעל ומכסים ביתרת הקרם.
- טוחנים במעבד מזון את העוגיות שנשארו לפירורים ומפזרים מעל העוגה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות הקרם והתרככות העוגיות.
- מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

