עוגת ביסקוויטים וקרמל של קרין גורן

קרין גורן משדרגת את עוגת השכבות הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בדוגמת זברה מגניבה
קרין גורן משדרגת את עוגת השכבות הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בדוגמת זברה מגניבה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.0 קק״ל 288.0 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 24.7 גרם
    שומן 1.3 גרם 8.0 גרם
    נתרן 37.7 מ״ג 226.4 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 12.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 4.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    סידן 44.4 מ״ג 266.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 59.4 מ״ג 356.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.0 קק״ל 288.0 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 24.7 גרם
    שומן 1.3 גרם 8.0 גרם
    נתרן 37.7 מ״ג 226.4 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 12.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 4.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    סידן 44.4 מ״ג 266.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 59.4 מ״ג 356.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משמנים את התבנית קלות בתרסיס השמן.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס של החלב (שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות), האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית.
  3. טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
  4. מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. מניילנים ומקפיאים להתקשות במשך 4 שעות לפחות.
  5. הופכים את העוגה הקפואה על צלחת הגשה ומסירים את התבנית.
  6. מחממים במיקרוגל את שארית הממרח עד שהוא ממש נוזלי ומוזגים על העוגה לציפוי. מפשירים במקרר כשעה ומגישים קר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביסקוויטים וקרמל של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות