עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה
קרין גורן משדרגת את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה. עוגה כיפית ללא אפייה שכולם אוהבים
קרין גורן משדרגת את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה. עוגה כיפית ללא אפייה שכולם אוהבים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 262.4 קק״ל 2624.0 קק״לפחמימות 25.3 גרם 252.7 גרםשומן 16.0 גרם 160.4 גרםנתרן 106.6 מ״ג 1066.4 מ״גחלבון 2.4 גרם 23.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרםשומן רווי 3.5 גרם 35.2 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 24.0 מ״גסידן 30.3 מ״ג 303.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 58.8 מ״ג 588.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
פחמימות25 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 262.4 קק״ל 2624.0 קק״לפחמימות 25.3 גרם 252.7 גרםשומן 16.0 גרם 160.4 גרםנתרן 106.6 מ״ג 1066.4 מ״גחלבון 2.4 גרם 23.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרםשומן רווי 3.5 גרם 35.2 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 24.0 מ״גסידן 30.3 מ״ג 303.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 58.8 מ״ג 588.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 262 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2כוסות או 480 מ"ל חלב 3%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 צנצנת ממרח לוטוס
-
1חבילה או 250 גרם פתי בר שוקולד
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס חלב, האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות, וכוס הממרח לציפוי.
- מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומתיזים את תרסיס השמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים ב-1/2 הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
- סוגרים לפירמידה: מכניסים את יידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע. עוטפים ומקפיאים שעתיים.
- מחממים במיקרוגל את הממרח. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה על הרשת או משטח העבודה מרופד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים.
- מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות על צלחת הגשה. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס חלב, האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות, וכוס הממרח לציפוי.
- מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומתיזים את תרסיס השמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים ב-1/2 הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
- סוגרים לפירמידה: מכניסים את יידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע. עוטפים ומקפיאים שעתיים.
- מחממים במיקרוגל את הממרח. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה על הרשת או משטח העבודה מרופד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים.
- מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות על צלחת הגשה. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.
הערות
- להכנת העוגה בגרסת פרווה/ טבעוני, החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס
הערות
- להכנת העוגה בגרסת פרווה/ טבעוני, החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות