עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה

קרין גורן משדרגת את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה. עוגה כיפית ללא אפייה שכולם אוהבים
קרין גורן משדרגת את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה. עוגה כיפית ללא אפייה שכולם אוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 262.4 קק״ל 2624.0 קק״ל
    פחמימות 25.3 גרם 252.7 גרם
    שומן 16.0 גרם 160.4 גרם
    נתרן 106.6 מ״ג 1066.4 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 23.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 2.4 מ״ג 24.0 מ״ג
    סידן 30.3 מ״ג 303.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 58.8 מ״ג 588.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 262.4 קק״ל 2624.0 קק״ל
    פחמימות 25.3 גרם 252.7 גרם
    שומן 16.0 גרם 160.4 גרם
    נתרן 106.6 מ״ג 1066.4 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 23.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 2.4 מ״ג 24.0 מ״ג
    סידן 30.3 מ״ג 303.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 58.8 מ״ג 588.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס חלב, האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות, וכוס הממרח לציפוי.
  2. מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומתיזים את תרסיס השמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים ב-1/2 הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
  3. סוגרים לפירמידה: מכניסים את יידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע. עוטפים ומקפיאים שעתיים.
  4. מחממים במיקרוגל את הממרח. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה על הרשת או משטח העבודה מרופד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים.
  5. מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות על צלחת הגשה. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • להכנת העוגה בגרסת פרווה/ טבעוני, החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה

הכנתם את המתכון?

כן
    ליאור זילברשטיין

    נראה קצת שונה…

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות