עוגת אפרסקים ונקטרינות לעונה החמה

אם אתם אוהבים עוגות פרי קיציות ופשוטות להכנה, העוגה הזו היא בול בשבילכם - עוגת אפרסקים ונקטרינות עם סירופ מייפל מתקתק
אם אתם אוהבים עוגות פרי קיציות ופשוטות להכנה, העוגה הזו היא בול בשבילכם - עוגת אפרסקים ונקטרינות עם סירופ מייפל מתקתק
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 292.9 קק״ל 2929.1 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 377.8 גרם
    שומן 17.9 גרם 179.0 גרם
    נתרן 111.7 מ״ג 1117.2 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 50.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 70.1 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 1056.6 מ״ג
    סידן 35.0 מ״ג 350.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 221.2 מ״ג 2212.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 292.9 קק״ל 2929.1 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 377.8 גרם
    שומן 17.9 גרם 179.0 גרם
    נתרן 111.7 מ״ג 1117.2 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 50.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 70.1 גרם
    כולסטרול 105.7 מ״ג 1056.6 מ״ג
    סידן 35.0 מ״ג 350.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 221.2 מ״ג 2212.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה בתרסיס שמן.
  2. מגלענים את האפרסקים והנקטרינות וחותכים לרבעים. קוצצים גס את האגוזים.
  3. שמים את החמאה והסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במשך 5-4 דקות, עד שמתקבל קרם תפוח.
  4. מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומערבלים קצת אחרי כל הוספה של ביצה.
  5. מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים קלות בלבד, רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  6. יוצקים את העיסה לתבנית ומשטחים אותה. מסדרים את השזיפים והנקטרינות על פני העוגה, כשצדן החתוך כלפי מעלה.
  7. אופים 60-50 דקות, או עד שהעוגה יציבה וזהובה מאוד. מוציאים ומצננים כ-10 דקות.
  8. יוצקים את סירופ המייפל על העוגה החמה ומגישים.

הערות

  • מומלץ להגיש לצד העוגה קצפת, שמנת חמוצה או גלידה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת אפרסקים ונקטרינות לעונה החמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות