-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 292.9 קק״ל 2929.1 קק״לפחמימות 37.8 גרם 377.8 גרםשומן 17.9 גרם 179.0 גרםנתרן 111.7 מ״ג 1117.2 מ״גחלבון 5.1 גרם 50.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 16.0 גרםשומן רווי 7.0 גרם 70.1 גרםכולסטרול 105.7 מ״ג 1056.6 מ״גסידן 35.0 מ״ג 350.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 221.2 מ״ג 2212.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
פחמימות38 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 292.9 קק״ל 2929.1 קק״לפחמימות 37.8 גרם 377.8 גרםשומן 17.9 גרם 179.0 גרםנתרן 111.7 מ״ג 1117.2 מ״גחלבון 5.1 גרם 50.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 16.0 גרםשומן רווי 7.0 גרם 70.1 גרםכולסטרול 105.7 מ״ג 1056.6 מ״גסידן 35.0 מ״ג 350.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 221.2 מ״ג 2212.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 293 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 אפרסקים בינוניים
-
3 נקטרינות בינוניות
-
120 גרם חמאה רכה
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר חום בהיר – דמררה
-
3 ביצים L
-
1/2כוס או 70 גרם קמח תופח
-
3/4כוס או 150 גרם אגוזי מלך טחונים
-
3 כפות סירופ מייפל
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה בתרסיס שמן.
- מגלענים את האפרסקים והנקטרינות וחותכים לרבעים. קוצצים גס את האגוזים.
- שמים את החמאה והסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במשך 5-4 דקות, עד שמתקבל קרם תפוח.
- מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומערבלים קצת אחרי כל הוספה של ביצה.
- מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים קלות בלבד, רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- יוצקים את העיסה לתבנית ומשטחים אותה. מסדרים את השזיפים והנקטרינות על פני העוגה, כשצדן החתוך כלפי מעלה.
- אופים 60-50 דקות, או עד שהעוגה יציבה וזהובה מאוד. מוציאים ומצננים כ-10 דקות.
- יוצקים את סירופ המייפל על העוגה החמה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה בתרסיס שמן.
- מגלענים את האפרסקים והנקטרינות וחותכים לרבעים. קוצצים גס את האגוזים.
- שמים את החמאה והסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במשך 5-4 דקות, עד שמתקבל קרם תפוח.
- מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומערבלים קצת אחרי כל הוספה של ביצה.
- מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים קלות בלבד, רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- יוצקים את העיסה לתבנית ומשטחים אותה. מסדרים את השזיפים והנקטרינות על פני העוגה, כשצדן החתוך כלפי מעלה.
- אופים 60-50 דקות, או עד שהעוגה יציבה וזהובה מאוד. מוציאים ומצננים כ-10 דקות.
- יוצקים את סירופ המייפל על העוגה החמה ומגישים.
הערות
- מומלץ להגיש לצד העוגה קצפת, שמנת חמוצה או גלידה
הערות
- מומלץ להגיש לצד העוגה קצפת, שמנת חמוצה או גלידה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן