עוגת אננס הפוכה שמכינים בקלי קלות

שי-לי ליפא מכינה עוגת אננס הפוכה ב-15 דקות עבודה. משתמשים באננס משומר לקישוט העוגה, ואת הסירופ מוסיפים לתערובת העוגה לשמירה על עסיסיות
שי-לי ליפא מכינה עוגת אננס הפוכה ב-15 דקות עבודה. משתמשים באננס משומר לקישוט העוגה, ואת הסירופ מוסיפים לתערובת העוגה לשמירה על עסיסיות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    273 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1951.9 קק״ל 1951.9 קק״ל
    פחמימות 273.1 גרם 273.1 גרם
    שומן 124.2 גרם 124.2 גרם
    נתרן 2207.7 מ״ג 2207.7 מ״ג
    חלבון 36.2 גרם 36.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 70.3 גרם 70.3 גרם
    כולסטרול 839.4 מ״ג 839.4 מ״ג
    סידן 273.8 מ״ג 273.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 553.4 מ״ג 553.4 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    273 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1951.9 קק״ל 1951.9 קק״ל
    פחמימות 273.1 גרם 273.1 גרם
    שומן 124.2 גרם 124.2 גרם
    נתרן 2207.7 מ״ג 2207.7 מ״ג
    חלבון 36.2 גרם 36.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 70.3 גרם 70.3 גרם
    כולסטרול 839.4 מ״ג 839.4 מ״ג
    סידן 273.8 מ״ג 273.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 553.4 מ״ג 553.4 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בסיס

עוגה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומרפדים תחתית של תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הבסיס: מורחים את נייר האפייה בחמאה רכה ומפזרים סוכר חום בשכבה אחידה. מסדרים עיגול אננס במרכז וסביבו 6-5 עיגולים (שומרים את נוזל שימורי האננס).
  3. את האננס שנשאר חותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ ושומרים לבלילה עצמה.
  4. מכינים את העוגה ואופים: מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר עם וו גיטרה לתערובת קרמית. מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת.
  5. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים לסירוגין קמח ויוגורט ולבסוף את 1/4 כוס (60 מ”ל) נוזל שימורי האננס ומעבדים לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת על האננס ומחליקים. את קוביות האננס מפזרים מעל התערובת.
  6. אופים בתנור 55-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים היטב.
  7. מעבירים סכין בין דפנות התבנית לעוגה והופכים על צלחת הגשה.

הערות

  • מוטב להשתמש בתבנית קפיצית כדי לחלץ את העוגה בקלות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת אננס הפוכה שמכינים בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות