עוגיית שוקולד צ’יפס ענקית במחבת

עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת? יש דבר כזה, ואתם לא מבינים כמה זה טעים. אותה גברת בשינוי אדרת עם המון שוקולד שנשפך בעת החיתוך
עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת? יש דבר כזה, ואתם לא מבינים כמה זה טעים. אותה גברת בשינוי אדרת עם המון שוקולד שנשפך בעת החיתוך
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    94 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 762.7 קק״ל 3050.7 קק״ל
    פחמימות 93.6 גרם 374.4 גרם
    שומן 48.4 גרם 193.5 גרם
    נתרן 390.1 מ״ג 1560.6 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 25.2 גרם 100.7 גרם
    כולסטרול 145.1 מ״ג 580.6 מ״ג
    סידן 135.2 מ״ג 540.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 562.4 מ״ג 2249.5 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    94 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 762.7 קק״ל 3050.7 קק״ל
    פחמימות 93.6 גרם 374.4 גרם
    שומן 48.4 גרם 193.5 גרם
    נתרן 390.1 מ״ג 1560.6 מ״ג
    חלבון 10.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 25.2 גרם 100.7 גרם
    כולסטרול 145.1 מ״ג 580.6 מ״ג
    סידן 135.2 מ״ג 540.6 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 562.4 מ״ג 2249.5 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

לשימון המחבת

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה גדולה או קערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ובהירה.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבבים עד שהיא נטמעת בתערובת.
  3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים שוב עד לקבלת בצק רך. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים בפעם האחרונה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כ-30 דקות.
  4. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  5. ממיסים את החמאה במחבת. מעבירים 1/2 מכמות הבצק למחבת ומיישרים בעזרת הידיים. יוצקים מעל את הנוטלה ומיישרים בעזרת מרית, בלי להגיע לשוליים. מכסים ביתרת הבצק ומיישרים.
  6. אופים את העוגייה כ-15 דקות, או עד להזהבה. מגישים בליווי כדור הגלידה.

הערות

  • המצרכים מספיקים למחבת בקוטר 16-18 ס"מ

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיית שוקולד צ’יפס ענקית במחבת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות