עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות

איך מכינים עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות? קבלו מתכון של חיתוכיות עשירות במרקם וטעם שמכינים בקלות וזריזות ללא מיקסר וחותכים לקוביות אישיות
איך מכינים עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות? קבלו מתכון של חיתוכיות עשירות במרקם וטעם שמכינים בקלות וזריזות ללא מיקסר וחותכים לקוביות אישיות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    681 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6560.6 קק״ל 6560.6 קק״ל
    פחמימות 681.4 גרם 681.4 גרם
    שומן 387.7 גרם 387.7 גרם
    נתרן 1303.9 מ״ג 1303.9 מ״ג
    חלבון 95.3 גרם 95.3 גרם
    סיבים תזונתיים 35.5 גרם 35.5 גרם
    שומן רווי 158.5 גרם 158.5 גרם
    כולסטרול 388.4 מ״ג 388.4 מ״ג
    סידן 1451.1 מ״ג 1451.1 מ״ג
    ברזל 31.0 מ״ג 31.0 מ״ג
    אשלגן 3534.7 מ״ג 3534.7 מ״ג
    אבץ 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    681 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6560.6 קק״ל 6560.6 קק״ל
    פחמימות 681.4 גרם 681.4 גרם
    שומן 387.7 גרם 387.7 גרם
    נתרן 1303.9 מ״ג 1303.9 מ״ג
    חלבון 95.3 גרם 95.3 גרם
    סיבים תזונתיים 35.5 גרם 35.5 גרם
    שומן רווי 158.5 גרם 158.5 גרם
    כולסטרול 388.4 מ״ג 388.4 מ״ג
    סידן 1451.1 מ״ג 1451.1 מ״ג
    ברזל 31.0 מ״ג 31.0 מ״ג
    אשלגן 3534.7 מ״ג 3534.7 מ״ג
    אבץ 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


עוגיות

ציפוי שוקולד

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את הנייר בתרסיס שמן. מרסקים עוגיות במעבד מזון. ממיסים חמאה. קוצצים גס אגוזי פקאן. מרסקים גליליות.
  2. מערבבים פירורי ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס. מפזרים מעל אגוזים וקוקוס. מפזרים מעל גליליות. מוזגים על הכל את החלב המרוכז.
  4. אופים כ-25 דקות, עד שהמאפה יציב וזהוב. מצננים לחלוטין (רצוי להעביר למקרר לשעתיים כדי להקל על החיתוך).
  5. מחממים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד ומערבבים לרוטב חלק. מוזגים על המאפה ומקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי. פורסים לריבועים, שמים כל ריבוע במנז’ט קטן ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות 5 שכבות ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות