ריבועי שוקולד ובצק פריך

קרין גורן מכינה עוגיות קצת אחרת - ריבועי שוקולד קטנים וממכרים, עם הרבה שכבות של בצק פריך ומלית ממרח שוקולד עשירה ומפנקת
קרין גורן מכינה עוגיות קצת אחרת - ריבועי שוקולד קטנים וממכרים, עם הרבה שכבות של בצק פריך ומלית ממרח שוקולד עשירה ומפנקת
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.2 קק״ל 5904.3 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 639.3 גרם
    שומן 16.5 גרם 329.6 גרם
    נתרן 88.7 מ״ג 1774.5 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 90.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 157.7 גרם
    כולסטרול 43.3 מ״ג 865.4 מ״ג
    סידן 70.8 מ״ג 1416.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 23.0 מ״ג
    אשלגן 114.2 מ״ג 2283.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.2 קק״ל 5904.3 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 639.3 גרם
    שומן 16.5 גרם 329.6 גרם
    נתרן 88.7 מ״ג 1774.5 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 90.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 157.7 גרם
    כולסטרול 43.3 מ״ג 865.4 מ״ג
    סידן 70.8 מ״ג 1416.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 23.0 מ״ג
    אשלגן 114.2 מ״ג 2283.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות. חותכים את החמאה לקוביות.
  2. מחממים במיקרו את החמאה עד שהיא חצי נמסה. מוסיפים לחמאה את שאר חומרי הבצק ומעבדים בידיים בלישה הכי קצרה שאפשר, רק לאיחוד ולא יותר.
  3. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח, למלבן בגודל התבנית.
  4. מניחים בתבנית את כל מלבני הבצק, אחד על השני, יחד עם ניירות האפייה עליהם רידדנו (להפרדה). מעבירים למקפיא ל-30 דקות, להתקשות חלקית.
  5. מחממים במיקרוגל את ממרח השוקולד במשך בערך 1/2 דקה לריכוך קל.
  6. משאירים בתבנית נייר אפייה אחד עם מלבן בצק אחד מעליו. מורחים את המלבן ב-1/2 כוס ממרח. מכסים במלבן השני. מורחים 1/2 כוס ממרח ומכסים במלבן הבצק השלישי. מורחים את שאר הממרח ומכסים במלבן הבצק הרביעי והאחרון.
  7. אופים 45 דקות להזהבה. אם הבצק משחים מהר מדי, מכסים בנייר כסף באופן רופף וממשיכים לאפות. מצננים לגמרי ורק אז מחלצים מהתבנית.
  8. מפזרים את אבקת הסוכר. מיישרים את השוליים בסכין ופורסים לריבועים בגודל 4 ס״מ. שומרים בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר.

הערות

  • כדי שמלבני הבצק יהיו זהים בגודלם, אפשר לשרטט בטוש את גבולות התבנית על נייר אפייה, להפוך כדי שהבצק לא יגע בדיו, ולרדד לפי השרטוט
  • אפשר להחליף את ממרח השוקולד בממרח חלבה, ריבה או ממרח תמרים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריבועי שוקולד ובצק פריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות