עוגיות שוקולד צ’יפס וחמאת בוטנים

עוגיות שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים כמו באמריקה - גדולות, רכות ועסיסיות, עם שילוב טעמים נפלאים של שיבולת שועל, חמאת בוטנים וקינמון
עוגיות שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים כמו באמריקה - גדולות, רכות ועסיסיות, עם שילוב טעמים נפלאים של שיבולת שועל, חמאת בוטנים וקינמון
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.3 קק״ל 5217.1 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 620.2 גרם
    שומן 6.7 גרם 336.5 גרם
    נתרן 52.7 מ״ג 2634.3 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 149.5 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 999.6 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 379.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 67.7 מ״ג 3384.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.3 קק״ל 5217.1 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 620.2 גרם
    שומן 6.7 גרם 336.5 גרם
    נתרן 52.7 מ״ג 2634.3 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 149.5 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 999.6 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 379.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 67.7 מ״ג 3384.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור

עוגיות שוקולד צ’יפס גדולות, רכות ועסיסיות, עם טעמים מחממים של חמאת בוטנים וקינמון. הן מכילות המון שיבולת שועל ומזכירות קצת את המתכון “עוגיות גרנולה ממכרות” מהספר “סודות מתוקים”. בדרך כלל אני מכינה אותן עם שוקולד צ’יפס מריר רגיל, אבל הפעם קיבלתי במתנה מארה”ב שוקולד צ’יפס בטעם חמאת בוטנים שהפך את העוגיות למיוחדות עוד יותר (אם תסתכלו טוב בתמונה תוכלו לראות שהשוקולד צ’יפס בדוגמת פסים – חום כהה של שוקולד וחום בהיר של חמאת בוטנים).

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, שני סוגי סוכר וחמאת בוטנים במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים תמצית וניל ואת הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, סודה לשתייה, קינמון ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק.
  4. מוסיפים שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס ומעבדים קצרות לפיזורם בתערובת.
  5. בעזרת כף גלידה קפיצית מניחים גבעות מהתערובת באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (או מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 5 ס”מ בערך).
  6. אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות משתטחות, זהובות בשוליים ומרכזן עדיין בהיר ורך.
  7. מצננים מעט ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד צ’יפס וחמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות