עוגיות שוקולד מושלגות רכות ונימוחות בפה
גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
גם יפהפיות וגם טעימות - שרית נובק מגישה לכם עוגיות שוקולד מושלגות ורכות בציפוי אבקת סוכר. הכינו כמות כפולה, כי הן הולכות להיגמר ממש מהר!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 481.5 קק״ל 14444.2 קק״לפחמימות 15.5 גרם 465.9 גרםשומן 43.6 גרם 1306.9 גרםנתרן 76.2 מ״ג 2286.7 מ״גחלבון 2.0 גרם 60.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרםשומן רווי 7.1 גרם 212.6 גרםכולסטרול 25.5 מ״ג 765.9 מ״גסידן 14.4 מ״ג 431.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 28.9 מ״גאשלגן 63.3 מ״ג 1899.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 10.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 481.5 קק״ל 14444.2 קק״לפחמימות 15.5 גרם 465.9 גרםשומן 43.6 גרם 1306.9 גרםנתרן 76.2 מ״ג 2286.7 מ״גחלבון 2.0 גרם 60.7 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 23.7 גרםשומן רווי 7.1 גרם 212.6 גרםכולסטרול 25.5 מ״ג 765.9 מ״גסידן 14.4 מ״ג 431.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 28.9 מ״גאשלגן 63.3 מ״ג 1899.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 10.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 482 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות שוקולד
-
3 כפות שמן קנולההחלפה לשמן זיתהחלפה לשמן קנולה4 כפות שמן זית
-
3 ביצים L
-
3/4 כוס סוכר לבןהחלפה לדבשהחלפה לסוכר
- 1/4 כוס סוכר לבן
- 1/4 כוס סוכר חום כהה
- 1/4 כוס דבש
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 קורט מלח גס
-
1 כפית סוכר חום בהיר – דמררההחלפה לדבשהחזרה
- 1/3 כפית סוכר חום בהיר - דמררה
- 1/3 כפית סוכר לבן
- 1/3 כפית דבש
אופן הכנה
- מכניסים לתוך קערה את השוקולד וממיסים במיקרו. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים (אחת אחת תוך כדי טריפה) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מערבבים ביחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.
- מכניסים למקרר למשך 30 דקות להתקשות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שופכים את אבקת הסוכר לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר L.
- מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-3-4 ס”מ.
- מכניסים בכל פעם 10 כדורים לשקית עם אבקת הסוכר, סוגרים את השקית ומנערים קלות עד שהכדורים מצופים היטב באבקת סוכר מכל הכיוונים.
- מניחים את הכדורים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- אופים במשך כ-10-12 דקות. יש להיזהר לא לייבש את העוגיות, הן צריכות להיות רכות במרכז.
- מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מכניסים לתוך קערה את השוקולד וממיסים במיקרו. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים (אחת אחת תוך כדי טריפה) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מערבבים ביחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.
- מכניסים למקרר למשך 30 דקות להתקשות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שופכים את אבקת הסוכר לתוך סנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר L.
- מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-3-4 ס”מ.
- מכניסים בכל פעם 10 כדורים לשקית עם אבקת הסוכר, סוגרים את השקית ומנערים קלות עד שהכדורים מצופים היטב באבקת סוכר מכל הכיוונים.
- מניחים את הכדורים במרווחים על גבי תבנית מרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- אופים במשך כ-10-12 דקות. יש להיזהר לא לייבש את העוגיות, הן צריכות להיות רכות במרכז.
- מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בכלי אטום.
@simplefood4you BURGER CRUNCH WRAP🍔 #recipe #cooking #foodie #foodtiktok #food #foryou #fyp ♬ original sound - Reza & Puja Khan
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן