עוגיות שוקולד למכורים בלבד

לא יכולים לחיות בלי שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות שוקולד למכורים בלבד - עשירות, פאדג'יות, טעימות בטירוף, עם המון שברי שוקולד, וגם פשוטות להכנה
לא יכולים לחיות בלי שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות שוקולד למכורים בלבד - עשירות, פאדג'יות, טעימות בטירוף, עם המון שברי שוקולד, וגם פשוטות להכנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.9 קק״ל 3814.3 קק״ל
    פחמימות 14.6 גרם 349.6 גרם
    שומן 10.2 גרם 243.9 גרם
    נתרן 22.8 מ״ג 547.2 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 57.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 100.6 גרם
    כולסטרול 32.2 מ״ג 772.0 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 285.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 75.5 מ״ג 1812.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 158.9 קק״ל 3814.3 קק״ל
    פחמימות 14.6 גרם 349.6 גרם
    שומן 10.2 גרם 243.9 גרם
    נתרן 22.8 מ״ג 547.2 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 57.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 100.6 גרם
    כולסטרול 32.2 מ״ג 772.0 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 285.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 75.5 מ״ג 1812.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה מלוחה.
  3. במיקסר ידני (או במטרפה) מקציפים בקערה ביצים, סוכר ותמצית וניל במרץ שתיים-שלוש דקות להעלאת קצף וקבלת צבע לימוני.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד.
  5. מנפים פנימה קמח, קקאו ואבקת אפייה ומקציפים חצי דקה.
  6. קוצצים את השוקולדים עם התוספות ומערבבים פנימה.
  7. יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  8. אופים 15 דקות לעוגיות סדוקות ותפוחות, יציבות ויבשות למגע בשוליים אבל עדיין רכות במרכז (עם הקירור הן יתייצבו). מצננים לפני שמגישים (שלא יתפרקו).

הערות

  • מומלץ להשתמש בשוקולד חלב עם תוספות, קצוץ גס, למשל שוקולד קרם נוגט, שוקולד פצפוצים ושוקולד לבן עם עוגיות – 100 גרם מכל סוג.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד למכורים בלבד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות