-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.2 קק״ל 4367.9 קק״לפחמימות 3.8 גרם 151.8 גרםשומן 9.0 גרם 361.8 גרםנתרן 45.3 מ״ג 1810.5 מ״גחלבון 2.9 גרם 116.4 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 59.3 גרםשומן רווי 1.1 גרם 45.9 גרםכולסטרול 12.7 מ״ג 507.6 מ״גסידן 123.9 מ״ג 4957.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 76.7 מ״גאשלגן 65.9 מ״ג 2634.6 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 40.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.2 קק״ל 4367.9 קק״לפחמימות 3.8 גרם 151.8 גרםשומן 9.0 גרם 361.8 גרםנתרן 45.3 מ״ג 1810.5 מ״גחלבון 2.9 גרם 116.4 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 59.3 גרםשומן רווי 1.1 גרם 45.9 גרםכולסטרול 12.7 מ״ג 507.6 מ״גסידן 123.9 מ״ג 4957.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 76.7 מ״גאשלגן 65.9 מ״ג 2634.6 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 40.8 מ״גסגור
עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 109 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
500 גרם שומשום
-
1 כוס קמח תופח
-
1 כוס גרעיני חמנייה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- חורצים בסכין למעוינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
- אופים כ-30 דקות, להזהבה.
- פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- חורצים בסכין למעוינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
- אופים כ-30 דקות, להזהבה.
- פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.
הערות
- לפיזור מעל העוגיות אפשר להשתמש ב-1 כוס אגוזים וגרעינים, קלופים, לא קלויים ולא מומלחים.
הערות
- לפיזור מעל העוגיות אפשר להשתמש ב-1 כוס אגוזים וגרעינים, קלופים, לא קלויים ולא מומלחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן