עוגיות קשקבל פריכות בקצח ושומשום

קבלו המלצה על מתכון נהדר של עוגיות קשקבל פריכות בקצח ושומשום - עוגיות מלוחות סופר טעימות וממכרות שמכינים בבית בלי מאמץ במעט מאוד זמן
קבלו המלצה על מתכון נהדר של עוגיות קשקבל פריכות בקצח ושומשום - עוגיות מלוחות סופר טעימות וממכרות שמכינים בבית בלי מאמץ במעט מאוד זמן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.5 קק״ל 3373.6 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 374.1 גרם
    שומן 4.7 גרם 233.2 גרם
    נתרן 62.8 מ״ג 3138.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 103.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 134.0 גרם
    כולסטרול 23.4 מ״ג 1167.6 מ״ג
    סידן 33.2 מ״ג 1658.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 15.3 מ״ג 764.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.5 קק״ל 3373.6 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 374.1 גרם
    שומן 4.7 גרם 233.2 גרם
    נתרן 62.8 מ״ג 3138.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 103.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 134.0 גרם
    כולסטרול 23.4 מ״ג 1167.6 מ״ג
    סידן 33.2 מ״ג 1658.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 15.3 מ״ג 764.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות מלוחות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה וקישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עד שהיא מתרככת מעט.
  2. מוסיפים 1/4 מכמות הקמח, מלח וביצה ומעבדים למשחה חלקה.
  3. מוסיפים את יתרת הקמח וגבינה מגוררת ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. לשים פנימה את הפיסטוקים.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס”מ.
  5. מקפיאים שעה, או עד שהגלילים מתקשים ונוחים לחיתוך.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. מברישים כל גליל בביצה. שמים תערובת קצח ושומשום בכלי מאורך ומגלגלים את הבצק לציפוי מכל הכיוונים.
  8. פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס”מ. משכיבים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  9. אופים 15-20 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים מעט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות קשקבל פריכות בקצח ושומשום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות