עוגיות פרח ריבה

מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
מתכונים פשוטים ונוסטלגיים הם החיים! תכירו את עוגיות פרח ריבה - עוגיות חמאה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ', פשוטות להכנה, עם מרכז אדום של ריבה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.5 קק״ל 2938.0 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 226.3 גרם
    שומן 6.7 גרם 168.4 גרם
    נתרן 32.4 מ״ג 809.7 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 102.5 גרם
    כולסטרול 17.3 מ״ג 432.3 מ״ג
    סידן 4.8 מ״ג 119.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 16.2 מ״ג 403.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.5 קק״ל 2938.0 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 226.3 גרם
    שומן 6.7 גרם 168.4 גרם
    נתרן 32.4 מ״ג 809.7 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 102.5 גרם
    כולסטרול 17.3 מ״ג 432.3 מ״ג
    סידן 4.8 מ״ג 119.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 16.2 מ״ג 403.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית. מעבירים לקערה ומוסיפים חלב בהדרגה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעה עד שעתיים למקרר, להתייצבות.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר לרדד שוב גם את השאריות האלה ושוב לקרוץ פרחים.
  3. אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.
  4. מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל הפרחים עם החור במרכז. ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה עם אבקת סוכר (וחור) מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
  5. שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות פרח ריבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות