עוגיות פצצות שוקולד של קרין גורן
אוהבים שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות פצצות שוקולד, הכי שוקולדיות שיש, רכות מאוד מבפנים ועם קרום קריספי עדין וסדוק. והבונוס? הן פרווה
אוהבים שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות פצצות שוקולד, הכי שוקולדיות שיש, רכות מאוד מבפנים ועם קרום קריספי עדין וסדוק. והבונוס? הן פרווה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 192.0 קק״ל 2303.9 קק״לפחמימות 21.1 גרם 253.0 גרםשומן 10.6 גרם 127.7 גרםנתרן 195.6 מ״ג 2346.6 מ״גחלבון 3.5 גרם 42.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.0 גרםשומן רווי 4.7 גרם 56.1 גרםכולסטרול 42.6 מ״ג 511.6 מ״גסידן 26.5 מ״ג 317.5 מ״גברזל 2.0 מ״ג 23.8 מ״גאשלגן 208.3 מ״ג 2500.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות21 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 192.0 קק״ל 2303.9 קק״לפחמימות 21.1 גרם 253.0 גרםשומן 10.6 גרם 127.7 גרםנתרן 195.6 מ״ג 2346.6 מ״גחלבון 3.5 גרם 42.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.0 גרםשומן רווי 4.7 גרם 56.1 גרםכולסטרול 42.6 מ״ג 511.6 מ״גסידן 26.5 מ״ג 317.5 מ״גברזל 2.0 מ״ג 23.8 מ״גאשלגן 208.3 מ״ג 2500.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 192 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
2 ביצים L
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3כפות או 45 מ"ל שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2כוס או 70 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1כוס או 100 גרם אגוזי מלך
-
100 גרם שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. קוצצים גס את אגוזי המלך, או שוברים מעט בידיים.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות מקסימלית במשך 5-10 דקות לקצף תפוח, בהיר ורך כמו מוס.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומערבבים פנימה את השמן.
- מאחדים את תערובת השוקולד החמה עם קציפת הביצים, במיקסר במהירות איטית, או בקיפול ידני עדין בעזרת לקקן.
- מוסיפים את המלח, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהבלילה אחידה. מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ’יפס ומערבבים לאיחוד. אם רוצים, שומרים כמה כפות של תוספות בצד, לקישוט העוגיות לפני האפייה.
- בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפות רגילות, מניחים כפות גדושות מהבלילה במרווח על התבנית. העוגיות ישתטחו ל”שלוליות” נוזליות יחסית, וזה בסדר גמור.
- אופים 10-9 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות, יציבות למגע בשוליים ועדיין ממש רכות במרכז. מצננים לגמרי ורק אז משחררים מנייר האפייה בעזרת תרווד. שומרים במקרר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. קוצצים גס את אגוזי המלך, או שוברים מעט בידיים.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות מקסימלית במשך 5-10 דקות לקצף תפוח, בהיר ורך כמו מוס.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומערבבים פנימה את השמן.
- מאחדים את תערובת השוקולד החמה עם קציפת הביצים, במיקסר במהירות איטית, או בקיפול ידני עדין בעזרת לקקן.
- מוסיפים את המלח, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהבלילה אחידה. מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ’יפס ומערבבים לאיחוד. אם רוצים, שומרים כמה כפות של תוספות בצד, לקישוט העוגיות לפני האפייה.
- בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפות רגילות, מניחים כפות גדושות מהבלילה במרווח על התבנית. העוגיות ישתטחו ל”שלוליות” נוזליות יחסית, וזה בסדר גמור.
- אופים 10-9 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות, יציבות למגע בשוליים ועדיין ממש רכות במרכז. מצננים לגמרי ורק אז משחררים מנייר האפייה בעזרת תרווד. שומרים במקרר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן