-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 120.7 קק״ל 3018.3 קק״לפחמימות 15.2 גרם 379.0 גרםשומן 7.2 גרם 180.7 גרםנתרן 1.0 מ״ג 26.0 מ״גחלבון 1.2 גרם 30.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.6 גרםשומן רווי 4.3 גרם 106.3 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 493.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 124.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 25.1 מ״ג 628.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 120.7 קק״ל 3018.3 קק״לפחמימות 15.2 גרם 379.0 גרםשומן 7.2 גרם 180.7 גרםנתרן 1.0 מ״ג 26.0 מ״גחלבון 1.2 גרם 30.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.6 גרםשומן רווי 4.3 גרם 106.3 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 493.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 124.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 25.1 מ״ג 628.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״גסגור
קצת לפני שיעור התופים שלי, אני צריכה “להתחמם”, אז אני מכינה את העוגיות האלו, בטכניקה ש”מחממת” אותי (ותרגיע את המורה עם קצת סוכר בדם …). רגע לפני שהן נמסות לכם בפה, קחו רגע להתרשם מהיופי שלהן. את הדוגמא המיוחדת יוצרים בעזרת פטיש שניצלים – הדרך שלי לתופף במטבח – על בצק.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 121 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
100 גרם אבקת סוכר
-
1 3/4כוסות או 240 גרם קמח לבן
-
50 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך.
- מגלגלים לכדורים בגודל עגבניית שרי, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- עוטפים את הצד המחורץ של “פטיש שניצל” בניילון נצמד (בשביל ההיגיינה. אם יש פטיש שניצל שמיועד רק לעוגיות- מקמחים אותו) ולוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים ומוטבעת בהם דוגמת הפטיש.
- אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה.
- מצננים וטובלים עד מחצית הגובה בשוקולד מומס. מנערים משאריות ומצננים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך.
- מגלגלים לכדורים בגודל עגבניית שרי, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- עוטפים את הצד המחורץ של “פטיש שניצל” בניילון נצמד (בשביל ההיגיינה. אם יש פטיש שניצל שמיועד רק לעוגיות- מקמחים אותו) ולוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים ומוטבעת בהם דוגמת הפטיש.
- אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה.
- מצננים וטובלים עד מחצית הגובה בשוקולד מומס. מנערים משאריות ומצננים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן