עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה של רות אופק

המתכון האהוב על הבן של רות אופק הוא עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה - עוגיות חמאה נימוחות שבתוכן מסתתרת ריבה אדומה. זהירות, זה ממכר
המתכון האהוב על הבן של רות אופק הוא עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבה - עוגיות חמאה נימוחות שבתוכן מסתתרת ריבה אדומה. זהירות, זה ממכר
  • רות אופק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 259.4 קק״ל 5187.0 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 732.8 גרם
    שומן 9.5 גרם 190.5 גרם
    נתרן 12.7 מ״ג 253.0 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 42.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.9 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 114.9 גרם
    כולסטרול 24.7 מ״ג 493.8 מ״ג
    סידן 13.7 מ״ג 273.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 49.5 מ״ג 990.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 259.4 קק״ל 5187.0 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 732.8 גרם
    שומן 9.5 גרם 190.5 גרם
    נתרן 12.7 מ״ג 253.0 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 42.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.9 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 114.9 גרם
    כולסטרול 24.7 מ״ג 493.8 מ״ג
    סידן 13.7 מ״ג 273.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 49.5 מ״ג 990.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור

הבן הקטן שלי מאוד אוהב “עוגייה עם אדום” – עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה, וגם מאוד אוהב להכין יחד איתי עוגיות. אז הכנו יחד עוגיות חמאה נימוחות עם מלית נדיבה ואדומה של ריבה והילד היה המאושר האדם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
רות אופק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, תמצית הווניל ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
  2. בעזרת לקקן מגרדים את הבצק משולי הקערה למרכז הקערה, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, תוך הוספת השמנת המתוקה - כף אחר כף, עד שמתקבל בצק רך, אבל לא דביק.
  3. מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומאחדים עם הידיים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה לפחות.
  4. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק. קורצים ממנו עוגיות. על חצי מהעוגיות קורצים חור כדי שהמלית תבצבץ ממנו.
  5. מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
  6. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
  7. אופים במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות פריכות. לאחר האפייה מצננים את העוגיות צינון מלא ואז ממלאים וזורים את אבקת הסוכר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות סנדוויץ’ במילוי ריבה של רות אופק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות